Δυναμικό ξεκίνημα για τη καλοκαιρινή σεζόν από δυο Αμερικάνικες αεροπορικές & μία Καναδέζικη

Με την Delta Airlines να ανοίγει πρώτη τις πτήσεις των αμερικάνικων αεροπορικών εταιριών για τη καλοκαιρινή σεζόν, σειρά πήραν οι United & American Airlines, ενώ ακολούθησε και η καναδέζικη Air Canada.

Πιο συγκεκριμένα, η United ξεκίνησε στις 31 Μαρτίου τα δρομολόγια προς Νέα Υόρκη (Newark Airport) με μία πτήση ημερησίως, ενώ στις 15 Απριλίου και εν συνεχεία στις 23 Μαΐου, αναμένεται να προστεθούν δυο επιπλέον ημερήσιες πτήσεις προς Ουάσινγκτον και Σικάγο αντίστοιχα. Η Newrest Hellas συνεργάζεται με την United Airlines ήδη από το 2016, τροφοδοτώντας την με όλα τα γεύματα, τα οποία παρέχονται σε όλο το επιβατικό κοινό, κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Με λίγες ημέρες διαφορά, στις 2 Απριλίου, δυναμικό ξεκίνημα πραγματοποίησε και η American Airlines με πτήσεις προς Νέα Υόρκη, ενώ τον επόμενο μήνα θα ακολουθήσουν επιπλέον πτήσεις με προορισμό τη Φιλαδέλφεια και το Σικάγο. Με 3 services να διατίθενται ανά πτήση, η Newrest Hellas με μια συνεργασία που μετρά ήδη 8 χρόνια με την αμερικάνικη αεροπορική, είναι υπεύθυνη για την άρτια και έγκαιρη εξυπηρέτησή της, έχοντας επιμεληθεί όλα τα μενού.

Τη σκυτάλη τέλος παίρνει η Air Canada, με πτήσεις από τις 2 Απριλίου προς Τορόντο και Μόντρεαλ, οι οποίες μάλιστα στα μέσα του καλοκαιριού, αναμένεται να αυξηθούν σε συχνότητα όσο μπαίνουμε στη καρδιά του καλοκαιριού. Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει και στο μενού που ετοίμασε η Newrest για τη συγκεκριμένη αεροπορική, έχοντας εντάξει σε αυτό, φημισμένα, παραδοσιακά εδέσματα, τα οποία σερβίρονται στη Business και Premium Economy θέση.

Μερικά από αυτά είναι ο μουσακάς, τα σκιουφιχτά, οι γαρίδες σαγανάκι, αλλά και ο γύρος κοτόπουλο με πίτα, που υπόσχονται να μεταφέρουν στους ταξιδιώτες όλη την αύρα και τις συναρπαστικές γεύσεις, της ελληνικής κουζίνας!

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Scroll to Top