Δυναμικό Ξεκίνημα Σεζόν για τη Delta Airlines με αναβαθμισμένες NewGen υπηρεσίες

Στα μέσα Μαρτίου ξεκίνησαν και φέτος για την καλοκαιρινή περίοδο, οι πτήσεις της Delta Airlines από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Με καθημερινή πτήση προς JFK από 12 Μαρτίου, 2η καθημερινή προς ATL από 31 Μαρτίου, 3η καθημερινή προς BOS από 12 Απριλίου και 4η καθημερινή προς JFK από 10 Μαΐου, η Delta Airline ξεκινάει δυναμικά τη σεζόν, έχοντας προβεί παράλληλα, σε αναβάθμιση των υπηρεσιών τροφοδοσίας εν πτήση, τόσο της Διακεκριμένης όσο και της Κυρίας θέσης.

Οι αλλαγές αφορούν στην παροχή μιας ολοκληρωμένης και αναβαθμισμένης εμπειρίας για όλους τους επιβάτες, με νέα, πιο «εκλεπτυσμένα» μενού και service, καθώς και εξοπλισμού, τα οποία ανταποκρίνονται καλύτερα και πιο στοχευμένα στις ανάγκες των επιβατών. Επιπλέον, έχει δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στο σύνολο των υπηρεσιών, το οποίο παρέχεται στους επιβάτες της Διακεκριμένης Θέσης.

Η Newrest Hellas που διατηρεί μακροχρόνια συνεργασία με τον αμερικανικό αερομεταφορέα, ανέλαβε αυτά τα νέα μενού, ακολουθώντας την στρατηγική κατεύθυνση της αεροπορικής.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Scroll to Top