Θέσεις Εργασίας

  Θέση για την οποία ενδιαφέρεστε:

  Τύπος Απασχόλησης:

  Περιοχή Απασχόλησης:

  Βιογραφικό:

  Οδηγό με Επαγγελματικό Δίπλωμα

  Η NEWREST CYPRUS, με ηγετική θέση στο χώρο της τροφοδοσίας (catering), αναζητά για τις εγκαταστάσεις της στην Βιομηχανική περιοχή Δρομολαξιάς:   ΟΔΗΓΟ (Επαγγελματικό δίπλωμα οδήγησης) Βασικά Καθήκοντα Έλεγχος οχήματος πριν την χρήση στη βάρδια Φόρτωση και εκφόρτωση εφοδίων στο αεροσκάφος  αι στην κεντρική μονάδα, σύμφωνα με τις διαδικασίες Παράδοση των σχετικών εγγράφων στο πλήρωμα και λήψη των….

  Μάγειρα Α’

  Η NEWREST, με ηγετική θέση στο χώρο της τροφοδοσίας (catering) αναζητά για τις εγκαταστάσεις της στην Βιομηχανική περιοχή Δρομολαξιάς, στην Λάρνακα ΜΑΓΕΙΡΑ A΄ Εκπαίδευση & Ικανότητες Πτυχίο Μαγειρικής Τέχνης Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Ομαδικό πνεύμα, ευελιξία, ικανότητα εργασίας κάτω από πίεση χρόνου Γνώση μενού Ευρωπαϊκής ή Αραβικής κουζίνας, θα θεωρηθούν επιπλέον προσόν Προετοιμασία φαγητών Μεριδοποίηση….

  Υπάλληλος τμήματος Προμηθειών

  Η NEWREST ΕΛΛΑΣ, με ηγετική θέση στο χώρο της τροφοδοσίας, αναζητά για τo υποκατάστημά της, στoν Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών: ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Κύρια καθήκοντα: Πραγματοποίηση παραγγελιών σε τοπικούς και διεθνείς προμηθευτές που σχετίζονται με τρόφιμα και είδη συσκευασίας Έλεγχος αποκλίσεων τιμών και επικοινωνία για την έκδοση πιστωτικών τιμολογίων Επικοινωνία με προμηθευτές για την επίλυση προβλημάτων Καταχώρηση δεδομένων….

  Ramp Safety Coordinator

  H NEWREST ΕΛΛΑΣ, με ηγετική θέση στο χώρο της τροφοδοσίας, αναζητά για το υποκατάστημά της, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Συντονιστή Ασφάλειας στην Πίστα (RAMP SAFETY COORDINATOR) Βασικά καθήκοντα Η αξιολόγηση συμμόρφωσης του προσωπικού που εργάζεται στην πίστα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες και η σύσταση διορθωτικών μέτρων Η διεξαγωγή καθημερινών επιθεωρήσεων στη πίστα του αεροδρομίου Η….

  Οδηγός φορτηγού

  Η NEWREST ΕΛΛΑΣ, με ηγετική θέση στο χώρο της τροφοδοσίας, αναζητά για το υποκατάστημά της, στη ΘΕΡΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΟΔΗΓΟ ΦΟΡΤΗΓΟΥ Ο κατάλληλος υποψήφιος πρέπει να διαθέτει: – Άδεια Οδήγησης Γ’ κατηγορίας – Δυνατότητα εργασίας με κυλιόμενα ρεπό και βάρδιες – Κατά προτίμηση κάτοικος Ανατολικής Θεσσαλονίκης Η Εταιρεία προσφέρει: – Σταθερή εργασία, με προοπτική δεκάμηνης απασχόλησης (Μάρτιος-Δεκέμβριος),….

  Βοηθός Διευθυντή υποκαταστήματος αεροπορικού catering

  Ο Όμιλος Newrest Group, με ηγετική θέση στο χώρο της εστίασης, αναζητά Βοηθό Διευθυντή υποκαταστήματος, με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης. Η συνεργασία με την Newrest θα σε οδηγήσει σε μία συναρπαστική επαγγελματική περιπέτεια που προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας. Αναφερόμενος/η στον Περιφερειακό Διευθυντή Λειτουργίας Αεροπορικού τομέα, θα είσαι υπεύθυνος/η για την ομαλή λειτουργία του υποκαταστήματος. ΚΥΡΙΑ….

  Εκπαιδευόμενος Διευθυντής Λειτουργίας Aεροπορικού Tομέα – Newrest Academy Program

  Ο Όμιλος Newrest, με ηγετική θέση στο χώρο της εστίασης, αναζητά Eκπαιδευόμενο Διευθυντή Λειτουργίας Aεροπορικού Tομέα, για να ενταχθεί στο Πρόγραμμα Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας (Newrest Academy), Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της εταιρείας στην Ελλάδα, στα Σπάτα Αττικής. Η συνεργασία με την Newrest θα σε οδηγήσει σε μία συναρπαστική επιχειρηματική περιπέτεια που προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες….

  Μάγειρα Α’

  Η Newrest Ελλάς, με ηγετική θέση στο χώρο της τροφοδοσίας αεροσκαφών, αναζητά για το υποκατάστημά της στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών: Μάγειρα Α’ Εκπαίδευση & Ικανότητες • Πτυχίο Μαγειρικής Τέχνης • Τουλάχιστον 5 έτη προϋπηρεσίας στη μαγειρική τέχνη • Δυνατότητα εργασίας σε ωράριο 14:00-22:00 Παροχές • Σύμβαση αορίστου χρόνου μετά από δοκιμαστική περίοδο • Ικανοποιητικές αποδοχές….

  ΜΑΓΕΙΡΑΣ B ή Γ

  Η Newrest Ελλάς , με ηγετική θέση στο χώρο της τροφοδοσίας αεροσκαφών, αναζητά για το υποκατάστημά της στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών: Μάγειρα B ή Γ (ανάλογα με τα χρόνια προϋπηρεσίας) Εκπαίδευση & Ικανότητες – Πτυχίο Μαγειρικής Τέχνης – 1-3 έτη προϋπηρεσία στη μαγειρική τέχνη – Δυνατότητα εργασίας σε ωράριο 14:00-22:00 Παροχές –  Σύμβαση αορίστου χρόνου….

  ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

  Η NEWREST ΕΛΛΑΣ, με ηγετική θέση στο χώρο της τροφοδοσίας, αναζητά για την έδρα της στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών: ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Οι κατάλληλοι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν: – Ομαδικό πνεύμα, ευελιξία, προσαρμοστικότητα, ικανότητα εργασίας κάτω από πίεση χρόνου – Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση σε εταιρεία παραγωγής τροφίμων, θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν Η Εταιρεία προσφέρει:….

  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

  Η NEWREST ΕΛΛΑΣ, με ηγετική θέση στο χώρο της τροφοδοσίας, αναζητά για τo υποκατάστημά της, στo Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών: ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Οι κατάλληλοι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν: – Δυνατότητα εργασίας με κυλιόμενα ρεπό και βάρδιες – Πτυχίο υποχρεωτικής εκπαίδευσης Η Εταιρεία προσφέρει: -Κάρτα απεριορίστων διαδρομών ΟΑΣΑ -Δωρεάν σνακ, καφές και γεύμα στο εστιατόριο προσωπικού….

  ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ ΠΤΗΣΕΩΝ

  Η NEWREST ΕΛΛΑΣ, με ηγετική θέση στο χώρο της τροφοδοσίας, αναζητά για τo υποκατάστημά της, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών: ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ ΠΤΗΣΕΩΝ Εκπαίδευση & Ικανότητες: -Απολυτήριο Λυκείου -Δυνατότητα εργασίας με κυλιόμενα ρεπό και βάρδιες -Καλή γνώση αγγλικών, θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν -Δίπλωμα οδήγησης Β’ κατηγορίας -Προηγούμενη εμπειρία σε ανάλογη θέση, στον τομέα της τροφοδοσίας αεροσκαφών, επιθυμητή….

  ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΑΝΥΨΩΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

  Η NEWREST ΕΛΛΑΣ, με ηγετική θέση στο χώρο της τροφοδοσίας, αναζητά για τo υποκατάστημά της, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών: ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΑΝΥΨΩΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ Εκπαίδευση & Ικανότητες: -Άδεια Χειριστή Ανυψωτικών Μηχανημάτων (κατηγορίας 4.5, ομάδα Α) -Δυνατότητα εργασίας με κυλιόμενα ρεπό και βάρδιες -Προηγούμενη εμπειρία σε ανάλογη θέση, στο τομέα της τροφοδοσίας αεροσκαφών, επιθυμητή -Ομαδικό πνεύμα, ευελιξία, ικανότητα….

  ΕΡΓΑΤΕΣ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ

  Η NEWREST ΕΛΛΑΣ, με ηγετική θέση στο χώρο της τροφοδοσίας, αναζητά για τo υποκατάστημά της, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών: ΕΡΓΑΤΕΣ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ Εκπαίδευση & Ικανότητες: -Δυνατότητα εργασίας με κυλιόμενα ρεπό και βάρδιες -Θα συνεκτιμηθούν πτυχία των κάτωθι σχολών: ΤΕΙ τμήματος Μηχανολογίας – Ηλεκτρολογίας ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ-ΙΕΚ, ΙΕΚ ΟΑΕΔ Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων Αυτοκινήτων -Ομαδικό πνεύμα, ευελιξία, ικανότητα εργασίας κάτω από….

  ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ

  Η NEWREST ΕΛΛΑΣ, με ηγετική θέση στο χώρο της τροφοδοσίας, αναζητά για την περίοδο Μαρτίου-Οκτωβρίου, για τo υποκατάστημά της, στo Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών: ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ Οι κατάλληλοι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν: – Δυνατότητα εργασίας με κυλιόμενα ρεπό και βάρδιες – Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση, επιθυμητή αλλά όχι απαραίτητη – Ομαδικό πνεύμα, ευελιξία, ικανότητα εργασίας κάτω….

  Scroll to Top