Οι Υπηρεσίες Μας

Ο Όμιλος

Η Newrest, με εξειδίκευση στις υπηρεσίες εταιρικής σίτισης, είναι παγκόσμιος ηγέτης στην εστίαση πολλαπλών τομέων.

Ο Όμιλος, με έσοδα ύψους 2.222,2 εκατ. ευρώ το 2022/23, απασχολεί 40.248 άτομα σε 56 χώρες.

Τροφοδοσία Αεροπορικού Τομέα

Τροφοδοσία Αεροπορικού Τομέα

Η Newrest έχει μακρά ιστορία στην παροχή υπηρεσιών τροφοδοσίας σε αεροπορικές εταιρείες και παρέχει ένα ευρύ φάσμα σχετικών υπηρεσιών υποστήριξης logistics.

Για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του αεροπορικού τομέα, ο Όμιλος είναι δραστήριος στα εξής:
Επιδιώκει μεγαλύτερη λειτουργική αποτελεσματικότητα για να είναι πιο ανταγωνιστικός, επικεντρώνεται στη γαστρονομική ταυτότητα του κάθε πελάτη, προτείνει ψηφιακές λύσεις σύμφωνα με τις νέες καταναλωτικές συνήθειες, ενθαρρύνει την επιτάχυνση της ενοποίησης των διαδικασιών πληροφορικής με τους πελάτες, αυξάνει την αυτοματοποίηση και τη ρομποτική, βελτιώνοντας την ανταλλαγή πληροφοριών και δημιουργώντας νέα marketing concepts.

Από το 2017, η Newrest προσφέρει στην αγορά μια εναλλακτική που βασίζεται στην πλήρη λειτουργική και οικονομική διαφάνεια. Η προσαρμογή των οικονομικών πόρων, που κατανέμονται σύμφωνα με τις προσφερόμενες υπηρεσίες αποτελεί αναγκαιότητα στους κύριους κόμβους δραστηριότητας των πελατών μας, για τη πλήρη ικανοποίηση των αναγκών τους. Μεγάλες αμερικανικές και ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες, με περισσότερες από 500 πτήσεις την ημέρα σε όγκο, σε ορισμένες περιπτώσεις, επέλεξαν να συνεργαστούν μαζί μας στο Χιούστον, την Ατλάντα, το Μόντρεαλ και το Λονδίνο.

Το 2022, ο όμιλος ανέπτυξε αυτήν την καινοτόμο ιδέα στο Όσλο, τη Στοκχόλμη και την Κοπεγχάγη για τις Scandinavian Airlines. Το έργο αυτό απαιτούσε την κατασκευή τριών υποδειγματικών παραγωγικών μονάδων και την πρόσληψη και εκπαίδευση 720 νέων εργαζομένων.

Η Newrest συνεχίζει να επεκτείνει το παγκόσμιο αποτύπωμά της, ιδιαίτερα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και στην Ευρώπη

Ο Όμιλος έχει ισχυρές φιλοδοξίες για τις Ηνωμένες Πολιτείες όπου το μοντέλο λειτουργίας του είναι προσαρμοσμένο σε αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν περισσότερες από 300 πτήσεις την ημέρα από ένα μόνο αεροδρόμιο. Στην Ευρώπη, το εξαιρετικά διευρυμένο δίκτυό μας, καλύπτει ακόμα και τις ανάγκες των ταχέως αναπτυσσόμενων αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους. Χωρίς χρέος και σημαντική επενδυτική ανάγκη, η Newrest είναι σε θέση να υποστηρίξει την ανάπτυξη των πελατών της.

1.104,1M €

τζίρος για το 2022/23

49,7%

του συνολικού τζίρου

37

χώρες

12.854

εργαζόμενοι

Τροφοδοσία σε Χώρους Αναμονής - Lounge

H Newrest διαχειρίζεται χώρους αναμονής αεροπορικών εταιριών και αεροδρομίων, αναλαμβάνοντας από τον σχεδιασμό, το στήσιμο και τη διακόσμηση του χώρου έως την ζεστή υποδοχή των επιβατών πριν την επιβίβασή τους. Επίσης, αναλαμβάνει την προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού, τον καθαρισμό και τη συντήρηση του χώρου. Με άλλα λόγια, μια υπηρεσία απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες των επιβατών.

Τροφοδοσία Σιδηροδρομικών Μεταφορών

Οι ομάδες μας προσφέρουν στους σιδηροδρομικούς φορείς υπηρεσίες που σχετίζονται με τις πωλήσεις επί του σιδηροδρόμου καθώς και συμβουλευτική και τεχνική βοήθεια για να καθορίσουν την εμπειρία των επιβατών: καινοτόμες ιδέες πωλήσεων και υπηρεσιών, σχεδιασμό και επιλογή γκάμας προϊόντων σύμφωνα με τις προσδοκίες των πελατών, επιδιώκοντας τη λειτουργική και οικονομική βελτιστοποίηση.

Μια ευρωπαϊκή πρωτοβουλία, το νυχτερινό τρένο είναι μια εναλλακτική λύση μεταφοράς επιβατών που χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο. Ο Όμιλος είναι βασικός εταίρος για την ÖBB, τον κορυφαίο φορέα εκμετάλλευσης νυχτερινών τρένων στην Ευρώπη από τη Βιέννη. Νέα τρένα θα τεθούν σε κυκλοφορία το 2023, παρέχοντας απαράμιλλη άνεση και εμπειρία στους επιβάτες.

Η καινοτομία βρίσκεται στο επίκεντρο της προσέγγισής μας και βρίσκει πρόσφορο πεδίο υλοποίησης στα τρένα υψηλής ταχύτητας της Γαλλίας και του Μαρόκου.

Μια ψηφιακή εμπειρία είναι πλέον διαθέσιμη, επιτρέποντας στους επιβάτες να απολαμβάνουν όλα τα προνόμιά τους μέσω διαδικτύου, στο κυλικείο επί του σιδηροδρόμου ή απευθείας στο μπαρ.

Ως μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του IRCG από τον Μάρτιο του 2022, ο Όμιλος έχει κερδίσει βραβεία για τις καινοτομίες του στον τομέα αυτό.

Η Newrest παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες εκτός σιδηροδρόμου που είναι απαραίτητες για τη λειτουργία των υπηρεσιών εστίασης και φιλοξενίας επί του τρένου. Από τη Σουηδία μέχρι το Μαρόκο, έχουμε αναπτύξει ένα μοναδικό δίκτυο βάσεων αποθήκευσης που μας επιτρέπει να προετοιμάζουμε και να βελτιστοποιούμε τις κατανομές προϊόντων που θα τεθούν επί του σιδηροδρόμου, με τη βοήθεια του λειτουργικού μας συστήματος Winrest.

314M €

τζίρος για το 2022/23

14,1%

του συνολικού τζίρου

5

χώρες

3.290

εργαζόμενοι

Σίτιση σε Απομακρυσμένες Περιοχές, Εταιρική Σίτιση & Υπηρεσίες Διαχείρισης Εγκαταστάσεων

catering

Η σίτιση είναι ο λόγος ύπαρξής μας. Για σχεδόν 20 χρόνια, ο Όμιλος βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των τάσεων και των πρακτικών στην τροφοδοσία όλων των επισκεπτών του: από παιδιά στα σχολεία έως ηλικιωμένους σε οίκους ευγηρίας, μέχρι υπαλλήλους σε εταιρείες ή σε απομακρυσμένες εγκαταστάσεις.

Είναι ένα ζωντανό επάγγελμα, με διαρκή εξέλιξη. Για να ανταποκριθεί σε αυτές τις αλλαγές και τη μεγάλη ποικιλία αναγκών, η Newrest επανεφευρίσκει τον εαυτό της και προσαρμόζει τις λύσεις της συνδυάζοντας τη γαστρονομική τεχνογνωσία και τη λειτουργική αριστεία.

Οι σεφ μας ετοιμάζουν υγιεινές και φιλικές προς το περιβάλλον προτάσεις με πάθος και ενθουσιασμό.

Τα ισορροπημένα γεύματα και τα ποιοτικά υλικά δίνουν στους επισκέπτες μας την ευκαιρία να απολαμβάνουν νόστιμο και υγιεινό φαγητό, όπου και όποτε γευματίζουν.

Οι ομάδες μάρκετινγκ μας ανοίγουν νέους δρόμους και δημιουργούν καινοτόμες εμπειρίες απόλαυσης των γευμάτων, σύμφωνα με τις νέες τάσεις κατανάλωσης.

732.1M €

τζίρος για το 2022/23

32,9%

του συνολικού τζίρου

38

χώρες

23.102

εργαζόμενοι

Σίτιση σε Απομακρυσμένες Περιοχές

Η Newrest αποτελεί παγκόσμια αναφορά στη διαχείριση απομακρυσμένων τοποθεσιών.

Ο Όμιλος προσφέρει την τεχνογνωσία του στις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις εξόρυξης πετρελαίου και φυσικού αερίου στον πλανήτη. Στη στεριά ή στη θάλασσα, η Newrest είναι ειδική στο σχεδιασμό, την κινητοποίηση και τη διαχείριση απομακρυσμένων τοποθεσιών.

Οι πελάτες μας επικεντρώνονται στη βασική τους δραστηριότητα. Για να τους υποστηρίξουμε να το κάνουν αυτό, έχουμε αναπτύξει μια λύση 360°. Είμαστε πάροχοι όλων των απαραίτητων υπηρεσιών και προσφέρουμε λύσεις που ξεπερνούν την έννοια της εστίασης: παρέχουμε υπηρεσίες διαχείρισης τεχνικών εγκαταστάσεων, καθαριότητας, πλυντηρίου, ελέγχου παρασίτων, παροχής νερού ή διαχείρισης απορριμμάτων.

Εταιρική Σίτιση

catering

Πάροχος σταθερότητας

Ο τομέας της εκπαίδευσης είναι πολύ σημαντικός για τον Όμιλο. Η πρότασή μας για τα εκπαιδευτικά ιδρύματα γνωστή ως «Eduka», που βασίζεται στο να τρώμε και να ζούμε σωστά, ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των σχολικών ομάδων. Συμμετέχουμε στην εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση των νέων σχετικά με τη γεύση, τη διατροφή και το περιβάλλον.

Στον τομέα της υγείας, παρέχουμε ένα πακέτο ολοκληρωμένων υπηρεσιών για τον κλάδο, υπό την Πρόταση «Essentials» όπου περιγράφεται η προσφορά μιας σειράς από ολοκληρωμένες, εξατομικευμένες υπηρεσίες για ασθενείς, φροντιστές και επισκέπτες. Ο Όμιλος στοχεύει στη βελτιστοποίηση της φροντίδας των ασθενών και στη βελτίωση της νοσοκομειακής εμπειρίας.

Σημαντική είναι επίσης είναι η πρότασή μας στον κλάδο των οίκων ευγηρίας. Η έμπνευση μιας γεύσης ζωής είναι ο στόχος της πρότασης «Welcome Home». Έχουμε βελτιστοποιήσει το χαρτοφυλάκιό μας σε αυτόν τον τομέα και φροντίζουμε ώστε οι πελάτες μας να διασφαλίζουν ότι οι κάτοικοί τους αισθάνονται σαν στο σπίτι τους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται: άνεση δωματίου, ποιότητα γευμάτων, σεβασμός της ιδιωτικής τους ζωής, διατήρηση μιας κοινωνικής ζωής κ.λπ.

Ο κόσμος της εργασίας επανεφευρίσκεται γύρω από τρεις άξονες: ευημερία, νέοι τρόποι εργασίας και κοινωνική ένταξη.

Αυτό απαιτεί δομική και οργανωτική προσαρμογή. Αντιμέτωποι με αυτές τις προκλήσεις και τις προσδοκίες της αγοράς, η απάντησή μας βασίζεται σε σύγχρονες και δυναμικές ιδέες catering που ενσωματώνουν την ψηφιακή τεχνολογία σε όλη την εμπειρία του catering.

Υπηρεσίες Διαχείρισης Εγκαταστάσεων

Το 2022 η Newrest επέκτεινε την προσφορά της με υπηρεσίες διαχείρισης εγκαταστάσεων σε ορισμένες αγορές.

Αυτή η φιλόδοξη κίνηση αποσκοπεί να παίξει σημαντικό ρόλο στη στρατηγική διαφοροποίησης του Ομίλου μέχρι να γίνει μια τεχνογνωσία από μόνη της.

Ανταποκρινόμενη στα αιτήματα των πελατών μας

Ανεξάρτητα από τον κλάδο, πολλοί από τους πελάτες του Ομίλου επιδιώκουν να εξορθολογίσουν το χαρτοφυλάκιο των προμηθευτών τους, να βελτιστοποιήσουν τον προϋπολογισμό τους και να προωθήσουν την ευημερία των εργαζομένων τους στο εργασιακό τους περιβάλλον. Για να επιτευχθεί αυτό, οι ομάδες μας ανέπτυξαν προοδευτικά τεχνογνωσία σε μια μεγάλη ποικιλία τομέων, συχνά μακριά από τον κλάδο της εστίασης.

Μετά τις εξαγορές που έγιναν το 2022 και την πρόσληψη ειδικών στον τομέα της διαχείρισης εγκαταστάσεων, θέλαμε να δημιουργήσουμε μια φιλόδοξη προσφορά βασισμένη σε αξιόπιστες διαδικασίες και δοκιμασμένα συστήματα.

Octopus της Newrest

Η έκφραση των αξιών μας (ταπεινότητα, απλότητα, αποτελεσματικότητα, υπευθυνότητα) βρίσκεται στον πυρήνα της διαδικασίας ανάπτυξης των υπηρεσιών διαχείρισης εγκαταστάσεων. Σε αυτή την αγορά, είμαστε μέρος μιας διαδικασίας συνεχούς βελτίωσης και επιδεικνύουμε μεγάλη ευελιξία προκειμένου να προσφέρουμε λύσεις προσαρμοσμένες σε όλες τις προκλήσεις και τις προσδοκίες των πελατών μας.

Λειτουργούμε ρεαλιστικά και ανταγωνιστικά σε ένα ευρύ φάσμα πεδίων δράσης που χωρίζουμε σε δύο ομάδες συμπληρωματικών συνόλων εμπειρογνωμοσύνης, εφαρμόζοντας μια προσέγγιση διαχείρισης έργων προσαρμοσμένης σε όλους τους τομείς: υγεία, εκπαίδευση, επιχειρήσεις, βιομηχανία.

Η ψηφιακή στρατηγική της Newrest για τη διαχείριση εγκαταστάσεων, στοχεύει στην υποστήριξη της επιχειρησιακής ομάδας, των επωφελούμενων του κτιρίου και του διαχειριστή συμβολαίου. Με τη σύνδεση ανθρώπων, περιουσιακών στοιχείων και διαδικασιών, εγγυόμαστε σημαντική εξοικονόμηση χρόνου και οικονομικής χρήσης. Η πρόσβαση σε βασικούς δείκτες απόδοσης σε πραγματικό χρόνο, μας επιτρέπει να λαμβάνουμε τις σωστές αποφάσεις και να τις μετατρέπουμε σε ενέργειες.

Στόχος μας είναι να εργαστούμε για τη βελτίωση της απόδοσης των πελατών μας και την αύξηση της ανταγωνιστικότητάς τους.

Λιανική

Η διαχείριση επιχειρήσεων εστίασης αεροδρομίων αποτελεί εξαιρετική πηγή έμπνευσης για όλες τις αγορές εστίασης.

Ο Όμιλος προσφέρει σε αυτό τον τομέα τέσσερις τύπους καταστημάτων: αυτά με τα εμπορικά σήματα του Ομίλου, τα διεθνή franchises, τα τοπικά franchises και τα προσαρμοσμένα, σύμφωνα με τις ανάγκες του σημείου, concepts.

Είτε πρόκειται για γρήγορο φαγητό είτε για παραδοσιακή κουζίνα, ανανεώνουμε συνεχώς την προσφορά μας.

71.7M €

τζίρος για το 2022/23

3,2%

του συνολικού τζίρου

21

χώρες

1.002

εργαζόμενοι

Scroll to Top