H Tεχνογνωσία μας

Απεριόριστες λύσεις
για κάθε ανάγκη

Το να προβλέπεις τις ανάγκες της αγοράς προϋποθέτει να παρακολουθείς όλες τις νέες τάσεις

Ο ορισμός και η ανάλυση σημαντικών δημογραφικών, κοινωνικών, περιβαλλοντικών, οικονομικών και τεχνολογικών αλλαγών επιτρέπει στη Newrest να τελειοποιήσει τη στρατηγική της και να ανταποκριθεί με ακρίβεια στις νέες προσδοκίες των πελατών και των καταναλωτών της.

Στην υπηρεσία
των πελατών μας

Οι ισχυρές σχέσεις που αναπτύσσει και διατηρεί η Newrest με τους πελάτες της, επιτρέπουν τη δημιουργία συνεργασιών που βασίζονται στην εμπιστοσύνη και τη διαφάνεια. Ακούγοντας προσεκτικά τους πελάτες μας, αναπτύσσουμε τις κατάλληλες λύσεις και ανταποκρινόμαστε αποτελεσματικά στις ανάγκες τους.

Στην υπηρεσία
των επισκεπτών μας

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε απαιτούν να κατανοήσουμε τι πραγματικά ελκύει τους επισκέπτες μας στα εστιατόρια και σε άλλους χώρους εστίασης. Η Newrest παρακολουθεί συνεχώς τις μακροοικονομικές τάσεις και τα νέα πρότυπα κατανάλωσης για να προσφέρει ελκυστικές  και διασκεδαστικές εμπειρίες.

Εμπειρία
Αξέχαστες στιγμές σε μοναδικούς χώρους
Τεχνολογίες
Τελευταίες τάσεις τροφίμων στη FoodTeck
Υγεία
Υγιεινή διατροφή για το σώμα και το μυαλό
Ταξίδι
Απόδραση μέσα από τους γευστικούς κάλυκες

Εδαφικότητα
Προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς
& τεχνογνωσίας

Παραδόσεις
Όταν το αυθεντικό ζεσταίνει την καρδιά
Υπευθυνότητα
Δέσμευση για ένα καλύτερο κόσμο

Απεριόριστες Λύσεις

Προσαρμόσιμα concepts εστίασης

Το 2022, το σχήμα και η προσαρμοστικότητα των λύσεών μας άλλαξαν. Η φιλοσοφία μας δεν είναι να προσπαθήσουμε να επιβάλουμε τον τρόπο εργασίας μας στους πελάτες. Αντίθετα, παράγουμε προσαρμόσιμες προτάσεις και επιλογές με τις οποίες οι πελάτες μας μπορούν να ταυτιστούν και να επιλέξουν, ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Εφαρμόζουμε την ίδια λογική στην ανάπτυξη των ιδεών μας στο catering. Το Crushly, για παράδειγμα, το πιο πρόσφατο concept μας για κυλικείο, είναι διαθέσιμο σε 4 εκδοχές για να καλύψει τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας κατά τη διάρκεια της ημέρας:

Τεχνικός πλούτος και ποικιλία στην παροχή υπηρεσιών

Η έννοια των απεριόριστων λύσεων δομείται γύρω από δύο πυλώνες που ενισχύονται από την υψηλή τεχνογνωσία μας στη διαχείριση εγκαταστάσεων:

  • Υψηλές τεχνικές δεξιότητες: ηλεκτρισμός, κλιματισμός, διαχείριση ενέργειας, συντήρηση τεχνικών εγκαταστάσεων.
  • Βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος και της άνεσης στους κοινόχρηστους χώρους: catering, reception, χώροι αναψυχής, χώροι καθαρισμού.

Γαστρονομική Εξειδίκευση

Η μαγειρική είναι μια
αιώνια αναζήτηση για δημιουργία

Οι σεφ μας ασχολούνται διεξοδικά με τις νέες τάσεις της εστίασης, ανακαλύπτουν και μεταδίδουν νέες γεύσεις, καινοτομούν, συνεργάζονται και αναδεικνύουν τα τοπικά προϊόντα. Αυτή η διαρκής γαστρονομική αναζήτηση έχει ένα στόχο: να ικανοποιούνται οι γευστικές αναζητήσεις των καλεσμένων μας.

Η δημιουργία
των γαστρονομικών ταυτοτήτων
στην εικόνα των πελατών μας

Ο πλούτος μας είναι οι σεφ μας. Σε όλους τους τομείς που δραστηριοποιούμαστε οι σεφ μας εφαρμόζουν με πάθος τη γαστρονομική τους τεχνογνωσία.

Χάρη σε αυτό το θεμέλιο της τεχνικής και της δημιουργικότητας, η ομάδα των σεφ μας ανταποκρίνεται στις προσδοκίες της αγοράς που αποκρυπτογραφούνται από τις ομάδες marketing μας. Οι πελάτες μας αποτελούν μέρος αυτής της γόνιμης και οργανωμένης διαδικασίας, για να δημιουργήσουν τη δική τους γαστρονομική ταυτότητα σύμφωνα με τις αξίες και τις κοινωνικές τους δεσμεύσεις.

Οι πελάτες μας από τον αεροπορικό κλάδο και μη, βασίζονται στο γαστρονομικό μας δυναμισμό σε όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από την κουλτούρα ή τις φιλοδοξίες τους.

Μαγειρική καινοτομία,
από το περιεχόμενο στη συσκευασία

Η καινοτομία απαιτεί ισορροπία θάρρους και σεμνότητας. Η τελειοποίηση της μαγειρικής μας τεχνογνωσίας βρίσκεται στον πυρήνα αυτής της προσέγγισης.

Ο σεφ Τιερί Μαρξ χρησιμοποίησε το ταλέντο του για να ευχαριστήσει τους επιβάτες των τρένων υψηλής ταχύτητας TGV INOUI. Για πολλά χρόνια, η Corsair συνεργάζεται με τον σεφ Samuel Tétard με έδρα το νησί Reunion. Όλες αυτές οι πρωτοβουλίες συμβάλλουν στη δημιουργία ιδεών και τάσεων προκειμένου να είμαστε εναρμονισμένοι με τις προσδοκίες των καταναλωτών μας.

Η επαφή με κατασκευαστές και παραγωγούς, μας επιτρέπει να εκτιμήσουμε πλήρως το εύρος των δυνατοτήτων στην επιλογή των προϊόντων και συσκευασιών μας. Αυτά τα ζητήματα αποτελούν προτεραιότητα για πολλούς πελάτες προκειμένου να βελτιώσουν την εμπειρία των καταναλωτών τους, μειώνοντας παράλληλα το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα.

Οι εκδηλώσεις μας για γαστρονομική εξερεύνηση

Το street food είναι ένα σύμβολο της 3ης χιλιετίας και προσπαθούμε να «σερφάρουμε» σε αυτήν την τάση. Το CITIZ, το ψυχαγωγικό μας πρόγραμμα 2022/23, προσκάλεσε τους επισκέπτες μας να ανακαλύψουν το street food των μεγαλύτερων πόλεων του κόσμου.

Αυτό το ετήσιο πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και δημιούργησε μοναδικά πιάτα, σε διακόσμηση και γεύση, από τα σουκ του Μαρακές μέχρι το Dolce Vita του Παλέρμο, από τα χοτ ντογκ της Νέας Υόρκης μέχρι τα διάσημα tacos της Πόλης του Μεξικού…

Οι σεφ μας ήταν γεμάτοι δημιουργικές ιδέες και μετέφεραν τους πελάτες σε μια ατμόσφαιρα 100% street food!

Ι Care!

our know-how newrest 6

Μια νέα ταυτότητα
για μεγαλύτερο αντίκτυπο

Το ολοκληρωμένο μας σύστημα διαχείρισης (IMS) είναι το κοινό πλαίσιο για τη διασφάλιση ποιότητας, την υγεία και ασφάλεια στην εργασία, την ασφάλεια των τροφίμων και την περιβαλλοντική προσέγγισή μας. Είναι ένας δείκτης ωριμότητας στην ικανότητά μας να κατανοούμε τα πρότυπα ISO που μας αφορούν.

Το 2022, η ομάδα έκρινε απαραίτητο να δημιουργήσει ένα εσωτερικό πρόγραμμα με ισχυρή ταυτότητα για να επιταχύνει την εξοικείωση των ομάδων μας με αυτά τα θέματα, όπου κι αν δραστηριοποιούμαστε! I Care!

Η διαδικασία αφομοίωσης βασίζεται στο I Care! πρόγραμμα, η οποία υποστηρίζεται από την διοικητικό συμβούλιο και χαρακτηρίζει τις δράσεις μας.

Αύξηση της ψηφιοποίησης

Μετά την ψηφιοποίηση και συγκέντρωση της διαδικασίας συνεχούς βελτίωσης στο εργαλείο Calypso, ο Όμιλος ανέπτυξε μια ενότητα για τη μηνιαία εισαγωγή βασικών δεικτών απόδοσης. Αυτό απλοποιεί τον προσδιορισμό των σημείων προόδου και την ενοποίηση των δεικτών.

Η ψηφιοποίηση της Ανάλυσης Κινδύνων και του Κρίσιμου Σημείου Ελέγχου (HACCP) στο ενσωματωμένο μας σύστημα Winrest ERP ξεκίνησε πριν από 2 χρόνια. Όλες οι χώρες μας χρησιμοποιούν αυτή τη λύση που βελτιώνει την ιχνηλασιμότητα και την ταχύτητα των αναλύσεών μας.

Ανάλυση της έννοιας
των Αδιαπραγμάτευτων Κανόνων

Μέχρι το 2021, ο όμιλος είχε ορίσει 8 αδιαπραγμάτευτους κανόνες σχετικά με την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία, με σαφή στόχο τη βελτίωση της απόδοσης σε αυτούς τους τομείς. Το 2022, αυτή η έννοια αναλύθηκε στα θέματα της ασφάλειας των τροφίμων και της ασφάλειας στη ράμπα με τον ίδιο στόχο.

Η Newrest συμμετέχει στον ορισμό της υγείας & στην καταγραφή οδηγιών ασφαλείας για τη βιομηχανία εν πτήσει

Η Newrest συνέβαλε, μαζί με άλλα μέλη της International Flight Services Association (IFSA), στην ανάπτυξη παγκόσμιων κατευθυντήριων γραμμών για την ασφάλεια των τροφίμων για τη βιομηχανία τροφοδοσίας εν πτήσει.

Η κοινή χρήση βέλτιστων πρακτικών και η καθιέρωση των προτύπων επιτρέπουν στον κλάδο μας να βασιστεί σε ένα κοινό θεμέλιο.

ISO

9001:2015

34 χώρες

πιστοποιημένες

ISO

22000:2018
ou FSSC 22000

25 χώρες

πιστοποιημένες

ISO

14001:2005

17 χώρες

πιστοποιημένες

ISO

45001:2018

11 χώρες

πιστοποιημένες

9 χώρες

διαθέτουν ήδη ένα σύστημα διαχείρισης που ενσωματώνει τις διάφορες πιστοποιήσεις και 15 θα το έχουν μέχρι το τέλος του 2023.

Καινοτομία

Από το 2015, η Newrest δημιουργεί ένα εσωτερικό οικοσύστημα αφιερωμένο στην καινοτομία και την ψηφιοποίηση των λειτουργιών της.

Ώριμες, ευέλικτες και βελτιστοποιημένες λύσεις

Τώρα ώριμο, αυτό το οικοσύστημα συμπληρώνει τη μαγειρική μας τεχνογνωσία και αποτελεί πυλώνα της διαφοροποίησης μας. Στόχος μας είναι να έχουμε μια πολυσχιδή προσέγγιση για να διασφαλίσουμε την ικανοποίηση του πελάτη σε ένα λειτουργικό ταξίδι απόλαυσης, μια πηγή προστιθέμενης αξίας της εταιρίας μας.

Τέσσερα τμήματα συνεργάζονται με τις επιχειρησιακές τους μονάδες: IT, Major Projects, Digital και Marketing. Αυτή η προσέγγιση συμβάλλει στον μετασχηματισμό της εταιρείας.

Digitalization

CONNECT’EAT PLATFORM REPRESENTS

659

sites connected
worldwide

13,500

active users

hdhfffgh

Ψηφιοποίηση του ταξιδιού των καταναλωτών

Το ConnectʼEAT (ψηφιακή εφαρμογή), το OrderʼEAT (λύση ηλεκτρονικού εμπορίου) και το DisplayʼEAT (κοινή χρήση πληροφοριών) είναι μερικές από τις ψηφιακές λύσεις που αναπτύχθηκαν από τον όμιλο για να βελτιώσουν την καταναλωτική εμπειρία στα εστιατόρια μας. Το 2022, αναπτύξαμε τη λύση μέτρησης ικανοποίησης πελατών (SatisfyʼEAT) και, από το πρώτο τρίμηνο του 2023, οι επιχειρησιακές μας ομάδες θα μπορούν να στέλνουν ειδοποιήσεις στους πελάτες τους.

Η ενοποίηση των λύσεών μας με συστήματα POS και παρόχους ηλεκτρονικών πληρωμών στις διάφορες χώρες μας είναι το κλειδί για την επιτυχία της στρατηγικής διεθνούς ανάπτυξής μας.

Ψηφιοποίηση των επιχειρήσεων μας

Το ενσωματωμένο λογισμικό διαχείρισης μας, Winrest, είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της ψηφιοποίησης του Ομίλου μας. Από την παραλαβή αγαθών μέχρι την παράδοση γευμάτων, πολλές εργασίες είναι πλέον διαθέσιμες σε tablet ή smartphone.

Στον κλάδο των αεροπορικών εταιρειών, το Winrest έχει πλέον ενσωματωθεί σε 3 από τις 5 παγκόσμιες λύσεις διαχείρισης τροφοδοσίας εν πτήσει που χρησιμοποιούνται από τις αεροπορικές εταιρείες.

Η εξοικονόμηση χρόνου, η μείωση του κινδύνου σφάλματος και η αυτοματοποίηση της ανταλλαγής πληροφοριών βρίσκεται σταθερά στο επίκεντρο της προσέγγισής μας.

innovation

Βιομηχανική Καινοτομία

Η βιομηχανική καινοτομία στην καρδιά της επιχείρησής μας

Με τη δημιουργία του τμήματος Μεγάλων Έργων το 2016, δείξαμε την επιθυμία μας να καινοτομούμε με την Έρευνα & Ανάπτυξη, να βελτιώνουμε συνεχώς τον κλάδο βιομηχανικής παραγωγής μας. Το 2019, πρωτοστατήσαμε στη χρήση γραμμών συναρμολόγησης cobot για την αυτοματοποίηση της παραγωγής δίσκων γευμάτων. Με την ομάδα μας των ειδικών αυτοματισμού και ρομποτικής, η Newrest ενσωματώνει, πιστοποιεί και αναπτύσσει σχεδόν 50 cobot και 15 γραμμές συναρμολόγησης σε 10 χώρες του Ομίλου, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Από cobot σε ρομπότ... η παραγωγικότητα διπλασιάζεται!

Το 2022, η Newrest ανέπτυξε ρομπότ FANUC για Σκανδιναβό πελάτη μας. Είναι ενσωματωμένα στη βιομηχανική αλυσίδα παραγωγής δίσκων, με απόδοση 1.000 δίσκους γευμάτων την ώρα.

Αυτά τα ρομπότ είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για τις μονάδες παραγωγής μας που είναι αφιερωμένες σε έναν μόνο πελάτη, με περίπου 100 πτήσεις την ημέρα.

Οι εργαζόμενοι μας,
το μέλλον μας

Το 2022, ο Όμιλος μπόρεσε να βασιστεί στη δύναμη των ομάδων του σε όλο τον κόσμο για να υποστηρίξει τους πελάτες του, καθώς ξεκίνησαν ξανά τις δραστηριότητές τους.

Ευκαιρίες για όλους

Η διαρκής ανάπτυξη του Ομίλου τα τελευταία 15 χρόνια έχει δημιουργήσει ευκαιρίες για πολλούς εργαζόμενους. Η γεωγραφική κινητικότητα και η ανακάλυψη νέων επαγγελμάτων βρίσκονται στο επίκεντρο της εσωτερικής μας προσέγγισης προώθησης και πρόσληψης. Ο Όμιλός μας δίνει μεγάλη έμφαση τόσο στην ατομικότητα, αλλά και στην ικανότητα του να είναι ο κάθε εργαζόμενος μέρος μια συλλογικής προσπάθειας.

Αλληλεγγύη στις κοινωνικές μας δεσμεύσεις

Οι ομάδες μας έχουν ολοένα και περισσότερα κίνητρα για την επίτευξη των στόχων βιώσιμης ανάπτυξης. Το εσωτερικό μας πρόγραμμα Green Superheroes στοχεύει να αναδείξει τις πρωτοβουλίες ΕΚΕ που εφαρμόζουν οι εργαζόμενοί μας. Για τη δεύτερη έκδοσή του, περισσότερα από 50 έργα από 30 χώρες παρουσιάστηκαν στα μέλη του διοικητικού μας συμβουλίου. Για εμάς, η κοινωνική αλλαγή είναι ευθύνη όλων!

Συνοχή των ομάδων

Εξέλιξη & Αφοσίωση

Πρόκληση των ομάδων μας

Η προσπάθεια χωρίς όρια είναι αναπόσπαστο κομμάτι του DNA του Ομίλου και των συναδέλφων μας που τον συνθέτουν. Για να ταυτιστούν οι ομάδες γύρω από τη συλλογικότητα, κάθε χώρα συμμετέχει σε μια αθλητική πρόκληση που αναδεικνύει την εθνική της κληρονομιά. Αναρριχήσεις σε ηφαίστειο, πεζοπορίες στην έρημο, έλκηθρο με σκύλους στο βορρά, βουδιστικοί ναοί με ποδήλατο… δεν λείπουν οι ομαδικές προκλήσεις στη στεριά, στη θάλασσα ή στον αέρα.

Tony Parker – Πρεσβευτής της Newrest

Με την εμπειρία του ως κορυφαίος αθλητής και επιχειρηματίας, φέτος ο Tony Parker έγινε ο πρεσβευτής της Newrest. Η δύναμη της συλλογικότητας, η υπέρβαση και η επίτευξη των στόχων είναι όλες αξίες που μοιράζεται ο Tony κατά τη διάρκεια των ομιλιών του για τους εργαζομένους και τους πελάτες μας.

Ένας Όμιλος που νοιάζεται και υποστηρίζει

Με γνώμονα τη δέσμευσή μας στην έρευνα για τον καρκίνο, ο Όμιλος υποστήριξε την αποστολή Cap Optimist. Τον Ιανουάριο του 2023, 6 γυναίκες διέσχισαν τον Ειρηνικό Ωκεανό με κουπιά μεταξύ Λίμα και Μουρέα. 8.000 χλμ. και δυόμισι μήνες περιπέτειας για τα ασθενή παιδιά με καρκίνο.

Προκειμένου οι εργαζόμενοί μας να μπορούν να εκφράσουν τις επιθυμίες τους να εμπλακούν στη ζωή των πόλεων τους, ο Όμιλος εντάχθηκε στο ταμείο χορηγίας «Le Cœur des Entreprises», το οποίο εφερε σε επαφή ενώσεις με τις ομάδες μας.

Scroll to Top