Καριέρα

Οι Άνθρωποί μας και η Εταιρική μας Κουλτούρα

Η Newrest, διεθνής όμιλος με περισσότερους από 40.000 υπαλλήλους, δεσμεύεται για τη συνεχή βελτίωση και καινοτομία των πελατών του.

Ως παγκόσμιος ηγέτης στην εστίαση, διατηρώντας παράλληλα την ευελιξία ενός τοπικού παίκτη, δεσμευόμαστε να σεβόμαστε τις κοινωνικές και περιβαλλοντικές μας αξίες σε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Η πολιτική μας: να μη θέτουμε όρια που περιορίζουν τις ικανότητές μας! Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συμμετοχή όλων μας σε ένα περιβάλλον όπου η ομαδική εργασία είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Με μια ισχυρή εταιρική κουλτούρα που βασίζεται στην επιχειρηματικότητα, τη μετριοφροσύνη και το αίσθημα ευθύνης, αναζητούμε πάντα νέα ταλέντα για να υποστηρίξουμε την ανάπτυξη του Ομίλου.

Our commitments

Οι δεσμεύσεις μας

Δεσμευόμαστε να αναπτύξουμε τους βασικούς πυλώνες της πολιτικής μας για την Κοινωνική Εταιρική μας Ευθύνη, όπως η μείωση των πλαστικών απορριμμάτων και των απορριμμάτων τροφίμων, καθώς και η ανάπτυξη των ταλέντων και της διαφορετικότητας μέσα στην εταιρεία.

Οι εργαζόμενοί μας κινητοποιούνται για να φέρουν εις πέρας αυτές τις δεσμεύσεις συμμετέχοντας σε ομαδικές δράσεις της ΕΚΕ της εταιρίας, όπως η δράση «Heroes Of Change».

Επίσης, δεσμευόμαστε και για κοινωνικούς σκοπούς, υποστηρίζοντας τις πρωτοβουλίες του Foundation Unlimited του Ομίλου.

Εργασία για όλους

Από την παραγωγή, τις μεταφορές προϊόντων, τα τρένα, το σέρβις ή και τα γραφεία μας, προσφέρουμε διάφορες θέσεις εργασίας για όλα τα προφίλ εργαζομένων. Περισσότερο από το βιογραφικό, η Newrest δίνει έμφαση στην προσωπικότητα του κάθε υποψηφίου.

Το να γίνει κάποιος μέλος της ομάδας μας είναι συνώνυμο του να συμμετέχεις σε μια πολυσχιδή και χωρίς αποκλεισμούς ομάδα.

Η Newrest αναζητά πάντα ταλαντούχα άτομα με στόχο να προσφέρει γρήγορη εξέλιξη μέσα σε μια ομάδα όπου η εσωτερική προώθηση των ανθρώπων της είναι προτεραιότητα.

graduate

Ενημερώσου για το Πρόγραμμα Αποφοίτων!

Προσφέρουμε υποστήριξη σε νέους πτυχιούχους μέσω του Προγράμματος Αποφοίτων του Ομίλου μας.

Ο στόχος μας είναι να σε εκπαιδεύουμε στις επιχειρήσεις μας μέσω ενός 12μηνου προγράμματος σε μία από τις 54 χώρες του Ομίλου. Ξεκίνα την καριέρα σου και να απόκτησε επιχειρησιακές δεξιότητες, δουλεύοντας με τις ομάδες μας σε καθημερινή βάση. Με το πλεονέκτημα της εκπαίδευσης στη χώρα που σε ενδιαφέρει, μπορείς να γίνεις ο μελλοντικός manager της Newrest!

Αν αποφοίτησες πρόσφατα και ψάχνεις για νέες προκλήσεις, έλα να ζήσεις την περιπέτεια της Newrest!

Αποτελεσματικότητα, Απλότητα, Υπευθυνότητα και Σεμνότητα

Στη Newrest μέσω των αξιών μας, είμαστε αφοσιωμένοι να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Με μια συνεχή διαδικασία βελτίωσης και καινοτομίας, προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας για να ικανοποιούμε καλύτερα τους πελάτες μας διασφαλίζοντας παράλληλα την ευημερία των εργαζομένων μας.

Δεσμευόμαστε να δημιουργούμε ένα ασφαλές, ευχάριστο, παραγωγικό και αρμονικό περιβάλλον εργασίας.

Investing in the future

Cooking is an eternal
quest for creation

For several years, Newrest has relied on its recruitment program for young talent: Graduate Program. The objective is to allow young graduates to take on operational responsibilities within one of our subsidiaries, to discover our operations and our way of working.

Our goal is to accompany their professional development and identify the leaders of tomorrow. Coached by a tutor and a single point of contact at the Toulouse headquarters, their performance is constantly monitored.

In 2022, almost 60 profiles joined
the international program from our partner
schools around the world.

A local dimension
in the making

This scheme is now taking on a strong local dimension. Our managers train national talent and create longterm relationships with training organizations in their countries. The Group then takes over to offer them an international career.

Προγράμματα ανάπτυξης ικανοτήτων & επαγγελματικής εξέλιξης

Με την ανάπτυξη των ικανοτήτων του προσωπικού να αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα της Newrest, η εταιρία ξεκίνησε φέτος με επιτυχία την υλοποίηση 2 προγραμμάτων ενίσχυσης ικανοτήτων & επαγγελματικής εξέλιξης, για εργαζόμενους ηλικίας έως 30 ετών.

chef

1o Πρόγραμμα

Το 1ο πρόγραμμα, αφορά στη μαγειρική τέχνη και την επαγγελματική εξέλιξη όσων θέλουν να σταδιοδρομήσουν σε αυτό τον τομέα. Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα σε υποψήφιους με ταλέντο και ενδιαφέρον για την μαγειρική, να αποκτήσουν εμπειρία και πτυχίο μαγειρικής τέχνης, με την ενίσχυση της εταιρίας.

Στο πλαίσιο των προγραμμάτων ανάπτυξης ικανοτήτων και εξέλιξης προσωπικού, σχεδιάζεται ήδη και ένα νέο πρόγραμμα που απευθύνεται σε ομάδα εργαζομένων του τμήματος παραγωγής, άνω των 30 ετών, μέσα από το οποίο θα δοθεί και σε αυτούς η δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης στο χώρο της μαγειρικής.

2o Πρόγραμμα

Το 2ο πρόγραμμα αφορά στην ενίσχυση της ομάδας των χειριστών ανυψωτικών μηχανημάτων μέσα από την επαγγελματική εξέλιξη των εργατών πίστας, με τη λήψη του διπλώματος χειριστή ανυψωτικού μηχανήματος. Συνολικά 9 εργαζόμενοι της Newrest συμμετέχουν το 2023 με επιτυχία και σε αυτό το πρόγραμμα.

ΑΝΥΨΩΤΙΚΟ NEWREST

Στο πρόγραμμα που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2022, συμμετείχαν δύο νέοι συνάδελφοί μας. Αφήνουμε τους ίδιους να μας πουν γιατί θέλησαν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα:

Εργάζεσαι στον χώρο της εστίασης;  Έχεις εμπειρία στη λειτουργία χώρων εστίασης ή σε θέματα Υγιεινής & Ασφάλειας των Τροφίμων;

Εάν πιστεύεις ότι η επιτυχία μίας επιχείρησης βασίζεται στην αφοσίωση του κάθε υπαλλήλου της, στην ικανότητα της Διοίκησής της να αναπτύξει τις δεξιότητές του και πάνω από όλα στον σεβασμό των δεσμεύσεών της προς τους πελάτες της τότε μπορείς και εσύ να γίνεις μέλος της ομάδας μας. Εξάλλου η επιτυχία μας έχει οικοδομηθεί με βάση αυτές τις αρχές.

Καθώς αναζητούμε συνεχώς υποψήφιους με δεξιότητες, μην περιμένεις. Στείλε το βιογραφικό σου σήμερα!

  Θέση για την οποία ενδιαφέρεστε:

  Τύπος Απασχόλησης:

  Περιοχή Απασχόλησης:

  Βιογραφικό:

  Οδηγό με Επαγγελματικό Δίπλωμα

  Η NEWREST CYPRUS, με ηγετική θέση στο χώρο της τροφοδοσίας (catering), αναζητά για τις εγκαταστάσεις της στην Βιομηχανική περιοχή Δρομολαξιάς:   ΟΔΗΓΟ (Επαγγελματικό δίπλωμα οδήγησης) Βασικά Καθήκοντα Έλεγχος οχήματος πριν την χρήση στη βάρδια Φόρτωση και εκφόρτωση εφοδίων στο αεροσκάφος  αι στην κεντρική μονάδα, σύμφωνα με τις διαδικασίες Παράδοση των σχετικών εγγράφων στο πλήρωμα και λήψη των….

  Μάγειρα Α’

  Η NEWREST, με ηγετική θέση στο χώρο της τροφοδοσίας (catering) αναζητά για τις εγκαταστάσεις της στην Βιομηχανική περιοχή Δρομολαξιάς, στην Λάρνακα ΜΑΓΕΙΡΑ A΄ Εκπαίδευση & Ικανότητες Πτυχίο Μαγειρικής Τέχνης Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Ομαδικό πνεύμα, ευελιξία, ικανότητα εργασίας κάτω από πίεση χρόνου Γνώση μενού Ευρωπαϊκής ή Αραβικής κουζίνας, θα θεωρηθούν επιπλέον προσόν Προετοιμασία φαγητών Μεριδοποίηση….

  Υπάλληλος τμήματος Προμηθειών

  Η NEWREST ΕΛΛΑΣ, με ηγετική θέση στο χώρο της τροφοδοσίας, αναζητά για τo υποκατάστημά της, στoν Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών: ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Κύρια καθήκοντα: Πραγματοποίηση παραγγελιών σε τοπικούς και διεθνείς προμηθευτές που σχετίζονται με τρόφιμα και είδη συσκευασίας Έλεγχος αποκλίσεων τιμών και επικοινωνία για την έκδοση πιστωτικών τιμολογίων Επικοινωνία με προμηθευτές για την επίλυση προβλημάτων Καταχώρηση δεδομένων….

  Ramp Safety Coordinator

  H NEWREST ΕΛΛΑΣ, με ηγετική θέση στο χώρο της τροφοδοσίας, αναζητά για το υποκατάστημά της, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Συντονιστή Ασφάλειας στην Πίστα (RAMP SAFETY COORDINATOR) Βασικά καθήκοντα Η αξιολόγηση συμμόρφωσης του προσωπικού που εργάζεται στην πίστα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες και η σύσταση διορθωτικών μέτρων Η διεξαγωγή καθημερινών επιθεωρήσεων στη πίστα του αεροδρομίου Η….

  Οδηγός φορτηγού

  Η NEWREST ΕΛΛΑΣ, με ηγετική θέση στο χώρο της τροφοδοσίας, αναζητά για το υποκατάστημά της, στη ΘΕΡΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΟΔΗΓΟ ΦΟΡΤΗΓΟΥ Ο κατάλληλος υποψήφιος πρέπει να διαθέτει: – Άδεια Οδήγησης Γ’ κατηγορίας – Δυνατότητα εργασίας με κυλιόμενα ρεπό και βάρδιες – Κατά προτίμηση κάτοικος Ανατολικής Θεσσαλονίκης Η Εταιρεία προσφέρει: – Σταθερή εργασία, με προοπτική δεκάμηνης απασχόλησης (Μάρτιος-Δεκέμβριος),….

  Βοηθός Διευθυντή υποκαταστήματος αεροπορικού catering

  Ο Όμιλος Newrest Group, με ηγετική θέση στο χώρο της εστίασης, αναζητά Βοηθό Διευθυντή υποκαταστήματος, με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης. Η συνεργασία με την Newrest θα σε οδηγήσει σε μία συναρπαστική επαγγελματική περιπέτεια που προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας. Αναφερόμενος/η στον Περιφερειακό Διευθυντή Λειτουργίας Αεροπορικού τομέα, θα είσαι υπεύθυνος/η για την ομαλή λειτουργία του υποκαταστήματος. ΚΥΡΙΑ….

  Εκπαιδευόμενος Διευθυντής Λειτουργίας Aεροπορικού Tομέα – Newrest Academy Program

  Ο Όμιλος Newrest, με ηγετική θέση στο χώρο της εστίασης, αναζητά Eκπαιδευόμενο Διευθυντή Λειτουργίας Aεροπορικού Tομέα, για να ενταχθεί στο Πρόγραμμα Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας (Newrest Academy), Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της εταιρείας στην Ελλάδα, στα Σπάτα Αττικής. Η συνεργασία με την Newrest θα σε οδηγήσει σε μία συναρπαστική επιχειρηματική περιπέτεια που προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες….

  Μάγειρα Α’

  Η Newrest Ελλάς, με ηγετική θέση στο χώρο της τροφοδοσίας αεροσκαφών, αναζητά για το υποκατάστημά της στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών: Μάγειρα Α’ Εκπαίδευση & Ικανότητες • Πτυχίο Μαγειρικής Τέχνης • Τουλάχιστον 5 έτη προϋπηρεσίας στη μαγειρική τέχνη • Δυνατότητα εργασίας σε ωράριο 14:00-22:00 Παροχές • Σύμβαση αορίστου χρόνου μετά από δοκιμαστική περίοδο • Ικανοποιητικές αποδοχές….

  ΜΑΓΕΙΡΑΣ B ή Γ

  Η Newrest Ελλάς , με ηγετική θέση στο χώρο της τροφοδοσίας αεροσκαφών, αναζητά για το υποκατάστημά της στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών: Μάγειρα B ή Γ (ανάλογα με τα χρόνια προϋπηρεσίας) Εκπαίδευση & Ικανότητες – Πτυχίο Μαγειρικής Τέχνης – 1-3 έτη προϋπηρεσία στη μαγειρική τέχνη – Δυνατότητα εργασίας σε ωράριο 14:00-22:00 Παροχές –  Σύμβαση αορίστου χρόνου….

  ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

  Η NEWREST ΕΛΛΑΣ, με ηγετική θέση στο χώρο της τροφοδοσίας, αναζητά για την έδρα της στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών: ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Οι κατάλληλοι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν: – Ομαδικό πνεύμα, ευελιξία, προσαρμοστικότητα, ικανότητα εργασίας κάτω από πίεση χρόνου – Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση σε εταιρεία παραγωγής τροφίμων, θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν Η Εταιρεία προσφέρει:….

  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

  Η NEWREST ΕΛΛΑΣ, με ηγετική θέση στο χώρο της τροφοδοσίας, αναζητά για τo υποκατάστημά της, στo Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών: ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Οι κατάλληλοι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν: – Δυνατότητα εργασίας με κυλιόμενα ρεπό και βάρδιες – Πτυχίο υποχρεωτικής εκπαίδευσης Η Εταιρεία προσφέρει: -Κάρτα απεριορίστων διαδρομών ΟΑΣΑ -Δωρεάν σνακ, καφές και γεύμα στο εστιατόριο προσωπικού….

  ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ ΠΤΗΣΕΩΝ

  Η NEWREST ΕΛΛΑΣ, με ηγετική θέση στο χώρο της τροφοδοσίας, αναζητά για τo υποκατάστημά της, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών: ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ ΠΤΗΣΕΩΝ Εκπαίδευση & Ικανότητες: -Απολυτήριο Λυκείου -Δυνατότητα εργασίας με κυλιόμενα ρεπό και βάρδιες -Καλή γνώση αγγλικών, θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν -Δίπλωμα οδήγησης Β’ κατηγορίας -Προηγούμενη εμπειρία σε ανάλογη θέση, στον τομέα της τροφοδοσίας αεροσκαφών, επιθυμητή….

  ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΑΝΥΨΩΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

  Η NEWREST ΕΛΛΑΣ, με ηγετική θέση στο χώρο της τροφοδοσίας, αναζητά για τo υποκατάστημά της, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών: ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΑΝΥΨΩΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ Εκπαίδευση & Ικανότητες: -Άδεια Χειριστή Ανυψωτικών Μηχανημάτων (κατηγορίας 4.5, ομάδα Α) -Δυνατότητα εργασίας με κυλιόμενα ρεπό και βάρδιες -Προηγούμενη εμπειρία σε ανάλογη θέση, στο τομέα της τροφοδοσίας αεροσκαφών, επιθυμητή -Ομαδικό πνεύμα, ευελιξία, ικανότητα….

  ΕΡΓΑΤΕΣ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ

  Η NEWREST ΕΛΛΑΣ, με ηγετική θέση στο χώρο της τροφοδοσίας, αναζητά για τo υποκατάστημά της, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών: ΕΡΓΑΤΕΣ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ Εκπαίδευση & Ικανότητες: -Δυνατότητα εργασίας με κυλιόμενα ρεπό και βάρδιες -Θα συνεκτιμηθούν πτυχία των κάτωθι σχολών: ΤΕΙ τμήματος Μηχανολογίας – Ηλεκτρολογίας ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ-ΙΕΚ, ΙΕΚ ΟΑΕΔ Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων Αυτοκινήτων -Ομαδικό πνεύμα, ευελιξία, ικανότητα εργασίας κάτω από….

  ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ

  Η NEWREST ΕΛΛΑΣ, με ηγετική θέση στο χώρο της τροφοδοσίας, αναζητά για την περίοδο Μαρτίου-Οκτωβρίου, για τo υποκατάστημά της, στo Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών: ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ Οι κατάλληλοι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν: – Δυνατότητα εργασίας με κυλιόμενα ρεπό και βάρδιες – Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση, επιθυμητή αλλά όχι απαραίτητη – Ομαδικό πνεύμα, ευελιξία, ικανότητα εργασίας κάτω….

  Scroll to Top