Η Αθήνα έγινε ο 3ος Ευρωπαϊκός προορισμός της Juneyao Airlines

Η Αθήνα έγινε ο 3ος Ευρωπαϊκός προορισμός της Juneyao’s Airlines

Η Juneyao Air, μία από τις ηγετικές ιδιωτικές αεροπορικές εταιρίες της Κίνας, ξεκίνησε στις 2 Απριλίου το νέο της δρομολόγιο από τον κόμβο της Σαγκάης προς την Αθήνα, με το κορυφαίο αεροσκάφος Boeing 787-9 Dreamliner, που αποτελεί τη ναυαρχίδα της.

Η αεροπορική εταιρεία, μέλος της Star Alliance και πάροχος εσωτερικών και διεθνών υπηρεσιών, θα εκτελεί αυτό το δρομολόγιο τρεις φορές την εβδομάδα, καθιστώντας την τον μοναδικό κινεζικό αερομεταφορέα που συνδέει τις 2 πόλεις με απευθείας πτήση.

Η Αθήνα είναι ο τρίτος ευρωπαϊκός προορισμός της Juneyao Air, μετά το Ελσίνκι και το Μιλάνο, και αποτελεί μέρος της ευρύτερης στρατηγικής της, να προσφέρει αυξημένη παγκόσμια συνδεσιμότητα από την Κίνα.

Η Αθήνα έγινε ο 3ος Ευρωπαϊκός προορισμός της Juneyao’s Airlines 2

Για να βελτιώσει την εμπειρία των επιβατών κατά την πτήση, η Juneyao Air συνεργάστηκε με τη Newrest Hellas, η οπιοία επιμελήθηκε τη δημιουργία ενός εξαιρετικού μενού πρωινών και ζεστών γευμάτων. Αντλώντας έμπνευση για τα πιάτα, τόσο από τις δυτικές όσο και από τις κινεζικές συνταγές, αυτό το fusion γεύσεων, αντανακλά τη δέσμευση της Juneyao Air να προσφέρει μία μοναδική γαστρονονμικη εμπειρία στους ταξιδιώτες τόσο της Business όσο και της Economy Class, καλύπτωντας όλα τα διαφορετικά γούστα.

Η Αθήνα έγινε ο 3ος Ευρωπαϊκός προορισμός της Juneyao’s Airlines 3

Με έναν σύγχρονο στόλο 95 αεροσκαφών, η Juneyao Air λειτουργεί σε περισσότερους από 200 προορισμούς σε όλη την Ασία και την Ευρώπη. Η προσθήκη αυτής της νέας διαδρομής επεκτείνει περαιτέρω το διεθνές δίκτυο της αεροπορικής εταιρείας και ενισχύει τη δέσμευσή της να παρέχει απρόσκοπτες ταξιδιωτικές εμπειρίες στους επιβάτες της.

Η Αθήνα έγινε ο 3ος Ευρωπαϊκός προορισμός της Juneyao’s Airlines 4

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Scroll to Top