Η Newrest Hellas συμμετέχει ενεργά στις Ημέρες Απασχόλησης του Athens Job Festival & του +Ergasia

H Newrest Hellas έδωσε δυναμικό «παρών» συμμετέχοντας μέσα στο Φεβρουάριο σε δυο σημαντικές εκδηλώσεις για την απασχόληση, αναζητώντας τους κατάλληλους υποψήφιους που θα ενταχθούν στο δυναμικό της. Στις 9 και 10 Φεβρουαρίου, η εταιρία συμμετείχε με επιτυχία στο Athens Job Festival 2024 – Επί το Έργον του Skywalker, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. Εκεί είχε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με ταλαντούχος υποψήφιους οι οποίοι ενδιαφέρονται για μια καριέρα στον τομέα της εστίασης και του τουρισμού. Ήδη κατά τη διάρκεια της διήμερης παρουσίας της εταιρίας στη συγκεκριμένη διοργάνωση, αυτή έλαβε θετικής ανταπόκρισης, με πολλούς υποψήφιους να επισκέπτονται το περίπτερό της, ώστε να μάθουν για τις ανοιχτές θέσεις εργασίας, καθώς και τις δυνατότητες επαγγελματικής εξέλιξης που προσφέρονται μέσα στον Όμιλο της Newrest.

Ιδιαίτερης βαρύτητας όμως, ήταν και η επόμενη συμμετοχή στις Ημέρες Καριέρας με τίτλο +Ergasia από την Odyssea και το SolidarityNow, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στις 16 και 17 Φεβρουαρίου. Σκοπός της εν λόγω εκδήλωσης, ήταν να αποτελέσει τη γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ εταιριών και ανθρώπων που προέρχονται από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, όπως πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο, οι οποίοι αναζητούν ισότιμες ευκαιρίες εργασίας ώστε να μπορέσουν να ξεκινήσουν μια νέα ζωή στην Ελλάδα. Η Newrest Hellas, παρευρισκόμενη σε αυτή τη διοργάνωση, αποδεικνύει έμπρακτα όλα αυτά που πρεσβεύει, για ένα συμπεριληπτικό εργασιακό περιβάλλον, χωρίς διακρίσεις και στερεότυπα, με την διαφορετικότητα και την ισότητα, να αποτελούν βασικές αξίες της εταιρικής της κουλτούρας.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Γιορτή Ημέρας Ασφάλειας της Delta Airlines 2024

Γιορτή Ημέρας Ασφάλειας της Delta Airlines 2024

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου, η Delta Airlines διοργάνωσε την Ημέρα Ασφάλειας, μια εκδήλωση που συγκέντρωσε στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών κορυφαίους συνεργάτες όπως η Newrest Hellas.

Scroll to Top