Η NEWREST HELLAS ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

Η NEWREST HELLAS ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

Η έννοια της «Εταιρικής Υπευθυνότητας» είναι κομμάτι του DNA της Newrest και καθρεφτίζεται στο σύστημα των αξιών και κανόνων που χαρακτηρίζουν το σύνολο της δραστηριότητά της. Στο πλαίσιο αυτό, αυτά τα Χριστούγεννα, η Newrest Hellas σχεδίασε μία προωθητική ενέργεια, που επιβεβαιώνει για μία ακόμα φορά τη δέσμευση της εταιρίας απέναντι στην «Κοινωνία», έχοντας τον Άνθρωπο στο επίκεντρο.

Η NEWREST HELLAS ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»Εφαρμόζοντας στην πράξη τις αξίες της αλληλεγγύης και της προσφοράς, η Newrest Hellas, αναπτύσσει το πρόγραμμά της για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, μέσα από ποικίλες δράσεις. Αυτή τη φορά, επέλεξε να στηρίξει το έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Μην ξεχνάμε, ότι τα Χριστούγεννα είναι η εποχή όπου όλοι ανταλλάσσουν ευχές από καρδιάς με την ελπίδα να πραγματοποιηθούν. Αυτές τις γιορτές λοιπόν, οι άνθρωποι της Newrest αλλά και οι πελάτες της, ένωσαν τις δυνάμεις τους, για να κάνουν τις ευχές πράξη, θέλοντας να χαρίσουν χαμόγελα, σε όσα περισσότερα παιδιά έχουν ανάγκη!

Πώς;

Με την αγορά οποιουδήποτε είδους καφέ σε όλα τα καταστήματα που διαχειρίζεται η εταιρία και για το χρονικό διάστημα 1 μήνα, δώρισε από το έσοδο κάθε κούπας καφέ, 0,05€ στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ανταποκρίνεται καθημερινά στις αναρίθμητες και πολύπλευρες ανάγκες χιλιάδων παιδιών σε όλη την Ελλάδα, εξασφαλίζοντας και προασπίζοντας τα δικαιώματά τους, στην ευημερία, την υγεία και την ισότητα. H Newrest Hellas, με αίσθημα χαράς αλλά και σεβασμού, θέλησε να συμμετάσχει ενεργά στη στήριξη αυτού του τόσο σημαντικού και πολύτιμου έργου που επιτελεί, καθώς τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα παιδικό, φωτεινό χαμόγελο!

 

Η NEWREST HELLAS ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Scroll to Top