Ενδυνάμωση Συνεργασίας μεταξύ Cyprus Airways και Newrest Hellas

Η Cyprus Airways και η Newrest Hellas, μετρούν ήδη σχεδόν 3 χρόνια συνεργασίας, με τη μεταξύ τους σχέση τους να βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης. Πιο συγκεκριμένα, από τον Αύγουστο του 2023, η Κυπριακή Αεροπορική, ανέθεσε στη Newrest τις υπηρεσίες τροφοδοσίας της για όλες τις προγραμματισμένες πτήσης, παρέχοντας τα γεύματα του πληρώματος και της Διακεκριμένης θέσης.

Η Cyprus Airways, με έδρα τον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας, είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Κύπρου, εξυπηρετώντας πτήσεις σε πάνω από 30 προορισμούς σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και τον Περσικό Κόλπο. Στο πλαίσιο της συνεχούς της ανάπτυξης και με επίκεντρο την παροχή ανταγωνιστικών υπηρεσιών, επενδύει τόσο στον εξοπλισμό της, έχοντας ήδη ενισχύσει με νέα αεροσκάφη το στόλο της, όσο και στις υπηρεσίες της. Πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί η αναβάθμιση του μενού της Διακεκριμένης Θέσης για όλες της τις πτήσεις, την επιμέλεια του οποίου ανέλαβε, η Newrest Hellas.

 

 

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Γιορτή Ημέρας Ασφάλειας της Delta Airlines 2024

Γιορτή Ημέρας Ασφάλειας της Delta Airlines 2024

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου, η Delta Airlines διοργάνωσε την Ημέρα Ασφάλειας, μια εκδήλωση που συγκέντρωσε στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών κορυφαίους συνεργάτες όπως η Newrest Hellas.

Scroll to Top