Άλλο ένα βραβείο κατακτά η Newrest Hellas για την Υψηλή Επίδοση των Ανθρώπων της

Ιδιαίτερα περήφανη νοιώθει όλη η ομάδα της Newrest Hellas για την τιμητική βράβευση που έλαβε μέλος της στα “Aviation Safety Awards 2023”, τα οποία διοργάνωσε ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στο Sofitel Athens.

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση, η οποία περιλαμβάνει το απολογιστικό της χρονιάς σε θέματα ασφαλείας για όλους τους φορείς που λειτουργούν καθημερινά στη πίστα του ΔΑΑ, ξεχώρισε μεταξύ των βραβευθέντων και ο Σταμάτης Γραμματικός, μέλος της ομάδας Operation της Newrest Hellas, για την εξαιρετική του απόδοση.

Η διάκριση αυτή έρχεται σαν επιστέγασμα της συστηματικής προσπάθειας που καταβάλλει η Newrest, επενδύοντας στους ανθρώπους της, ώστε να παραμένει ανταγωνιστική και να συνεχίζει απρόσκοπτα την ανάπτυξή της. Με στοχευμένες εκπαιδευτικές ενέργειες υψηλής προστιθέμενης αξίας, στηρίζει την επαγγελματική εξέλιξη και επιμόρφωση των εργαζομένων της, αποσκοπώντας στο διαρκή εμπλουτισμό των γνώσεων και τη βελτίωση των τεχνικών ικανοτήτων και δεξιοτήτων τους. Στο πλαίσιο αυτό, και με γνώμονα την προτεραιότητα που έχει θέσει ο Όμιλος στην ανάπτυξη κουλτούρας ασφάλειας στη ράμπα, πραγματοποιεί δυο φορές το χρόνο εκπαιδευτικά σεμινάρια “Airside Safety, Humans Factors & SMS” σε παλιούς και νέους εργαζόμενους. Στόχος αυτών είναι να καταρτιστεί πλήρως όλο το προσωπικό που κινείται στην πίστα του αερολιμένα και έχει εμπλοκή στο κομμάτι της επίγειας εξυπηρέτησης, πάνω στην εφαρμογή των διεθνών νόμων και κανονισμών των αερομεταφορών, αλλά και των ασφαλών πρακτικών εργασίας και λειτουργίας.

Για τη Newrest Hellas οι άνθρωποί της αποτελούν το σημαντικότερο κεφάλαιο και την κινητήρια δύναμή της. Για το λόγο αυτό η εταιρία έχει δημιουργήσει ένα ασφαλές, σύγχρονο και δημιουργικό περιβάλλον εργασίας, που παρακινεί τους εργαζόμενους και τους παρέχει ίσες ευκαιρίες. Ως αποτέλεσμα αυτού, ο καθένας έχει την ευκαιρία να εξελιχθεί και να πετύχει τους επαγγελματικούς του στόχους, συμμετέχοντας ενεργά στην καθημερινή προσπάθεια της εταιρίας για επιτυχία, σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό κλάδο.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Scroll to Top