«Πτήση Αγάπης» στην Κύπρο για 80 παιδιά με αυτισμό

Για 4η χρονιά πραγματοποιήθηκε η ειδική «Πτήση Αγάπης» στην Κύπρο για παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού.

Συνολικά 80 παιδιά από διάφορες δομές σε κάθε πόλη της Κύπρου, επιβιβάστηκαν μαζί με τους γονείς και τους συνοδούς τους, σε αεροσκάφος της TUS Airlines, η οποία σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ασφάλειας Πτήσεων και την Hermes Airports, πραγματοποίησαν την «Πτήση Αγάπης», μια εναέρια περιήγηση πάνω από το νησί της Κύπρου, διάρκειας περίπου 30 λεπτών, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη ταξιδιωτική αεροπορική εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες. Η αξιέπαινη αυτή πτήση πραγματοποιήθηκε την 1η Νοεμβρίου κοντά στις 12μ.μ. το μεσημέρι με συνολικά 180 επιβάτες, αναχωρώντας από το αεροδρόμιο Λάρνακας, φτάνοντας μέχρι την Πάφο και επιστρέφοντας πάλι πίσω σε αυτό.

Στόχος αυτής της τόσο ξεχωριστής δράσης, είναι η διάδοση του μηνύματος ότι ο καθένας από εμάς μπορεί να απολαμβάνει ευχάριστα και χωρίς άγχος αεροπορικά ταξίδια, με τα άτομα που αντιμετωπίζουν αυτισμό, να έχουν την ευκαιρία μέσω αυτής να βιώσουν την εμπειρία ενός αεροπορικού ταξιδιού βήμα προς βήμα, ενώ παράλληλα τους δίνεται η δυνατότητα να εξοικειωθούν με τον χώρο του αεροδρομίου, ώστε να αντιμετωπίσουν τους φόβους τους, βγαίνοντας στο τέλος νικητές!

Μάλιστα, δεν έλλειψαν και οι ευχάριστες εκπλήξεις, καθώς στην πύλη αναχωρήσεων τους περίμεναν ήρωες της Disney για να χορέψουν και να διασκεδάσουν μαζί τους, γεμίζοντας μικρούς και μεγάλους με ακόμη περισσότερα χαμόγελα!

Η μονάδα Κύπρου της Newrest, με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και παραμένοντας πιστή στις αξίες της σε θέματα συμπερίληψης, ανταποκρίθηκε με ιδιαίτερη χαρά στο κάλεσμα της TUS Airlines να συvεισφέρει και αυτή από τη δική της μεριά στη διεξαγωγή της δράσης αυτής, χορηγώντας τα γεύματα που μοιράστηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της πτήσης, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή της σε αυτή τη πρωτοπόρα πρωτοβουλία για την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα αυτισμού.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Scroll to Top