Η Newrest χορηγεί τα γεύματα των εθελοντών δασοπυροσβεστών Βύρωνα

Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς προς τους εθελοντές δασοπυροσβέστες και το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βύρωνα, η Newrest Ελλάδος είναι φέτος το καλοκαίρι χορηγός σίτισης της ομάδας δασοπροστασίας, παρέχοντας τα γεύματα των μελών της κατά την αντιπυρική περίοδο του τριμήνου Ιουνίου, Ιουλίου και Αυγούστου.

Η ομάδα απαρτίζεται από 90 εκπαιδευμένους εθελοντές πυροσβέστες που στελεχώνουν τα παρατηρητήρια του τομέα ευθύνης τους, 24 ώρες το 24ωρο, καθώς και πραγματοποιούν πεζές περιπολίες στο δασικό χώρο, ιδιαίτερα τις ημέρες υψηλής επικινδυνότητας.

Η δράση χορηγίας και υποστήριξης της ομάδας δασοπροστασίας από τη Newrest πραγματοποιείται σε συνέχεια της χειμερινής δράσης δενδροφύτευσης της εταιρίας στην τοποθεσία «ΑΡΤΕΜΙΣ» στο βουνό του Υμηττού, που έγινε σε μεγάλο μέρος του κατεστραμμένου δάσους από τις φωτιές του 2020.

Μέσα από τις δράσεις αυτές, η Newrest θέλει να υποστηρίξει το έργο των εθελοντών πυροσβεστών και να εκφράσει την ευγνωμοσύνη των ανθρώπων της εταιρίας για την προσφορά τους τις δύσκολες στιγμές που καλούνται να υποστηρίξουν το περιβάλλον και όλους εμάς τις καλοκαιρινές περιόδους.

Εξάλλου, ο Όμιλος Newrest δίνει σε διεθνές επίπεδο προτεραιότητα σε δράσεις προστασίας του Περιβάλλοντος, καθώς αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους Πυλώνες του Χάρτη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Group.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Scroll to Top