Λανσάρισμα νέου Menu Concept στο Aegean Business Lounge κατά την 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Μετά την ανακαίνιση του Business Lounge της Aegean Airlines στο Διεθνές Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» και παράλληλα με την καθιερωμένη 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιείται από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2022, η Aegean και η Newrest σχεδίασαν ένα νέο αναβαθμισμένο μενού concept.

Η Έκθεση είναι μια εξαιρετική στιγμή για το λανσάρισμα του νέου concept, καθώς είναι η σημαντικότερη ελληνική ετήσια εμπορική έκθεση, που συνδέεται πάντα με κυβερνητικές ανακοινώσεις για κοινωνικά και οικονομικά μέτρα και με πολύτιμες ευκαιρίες για επιχειρηματικές συναντήσεις σε διεθνές και τοπικό επίπεδο. Η φετινή Έκθεση υποδέχεται τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μέσω του θεσμού της τιμώμενης χώρας, δίνοντας την ευκαιρία στις δύο χώρες να ενισχύσουν τους επιχειρηματικούς δεσμούς τους.

 

Μεγάλος αριθμός Ελλήνων και διεθνών επισκεπτών και συμμετεχόντων της Έκθεσης αναμένεται να ταξιδέψουν με τις πτήσεις της Aegean αυτό το δεκαήμερο της και να επισκεφθούν το Aegean Business Lounge.

 

Το Aegean Business Lounge περιλαμβάνει διαφορετικές γωνιές γαστρονομίας και νέο κομψό εξοπλισμό: ολοήμερο Coffee Corner, Salad bar, Wine Corner εμπλουτισμένο με μια ποικιλία από premium αλλαντικά και τυριά, chutneys, ξηρά φρούτα και ξηρούς καρπούς. Επίσης, Mezze Corner με παραδοσιακές σαλάτες όπως ταραμοσαλάτα, ελληνικές ελιές υψηλής ποιότητας, γεμιστά με αμπελόφυλλο, μαριναρισμένο χταπόδι και άλλα δημοφιλή ελληνικά εδέσματα. Τέλος, Soup Corner, που αναμένεται να ενθουσιάσει τους λάτρεις της σούπας που έχουν αυξηθεί παγκοσμίως.

Εκτός από τα μενού, η Newrest παρέχει στο Aegean Business Lounge έμπειρο προσωπικό, υπεύθυνο για τη διασφάλιση της άψογης ποιότητας και εμφάνισης των προσφερόμενων εδεσμάτων.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Scroll to Top