Η Newrest χορηγός στο ετήσιο Gala 2022 της Entraide

Μια όμορφη βραδιά απόλαυσαν τα μέλη και οι φίλοι της Entraide, του Γαλλικού Συλλόγου Αλληλοβοήθειας στο ετήσιο gala του. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Ιουνίου, στον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο, υπό την αιγίδα της Γαλλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα και με την παρουσία του Γάλλου Πρέσβη κ. Patrick Maisonnave. Η Newrest, που προσπαθεί σταθερά να υποστηρίζει της ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, ήταν Χάλκινος Χορηγός της εκδήλωσης, τα έσοδα της οποίας θα πάνε στους σκοπούς του σωματείου.

Ο Γαλλικός Σύλλογος Αλληλοβοήθειας, υπό την επίτιμη προεδρία του Πρέσβη της Γαλλίας στην Ελλάδα, και σε στενή συνεργασία με τις Προξενικές Αρχές και τους Εκπροσώπους στο Κοινοβούλιο των Αποδήμων Γάλλων, βοηθά Γάλλους πολίτες που βρίσκονται σε δύσκολη θέση : ηλικιωμένους, αναπήρους και ασθενείς, άτομα μόνα ή μονογονεϊκές οικογένειες και ορφανά.

 

Στις ομιλίες τους, τόσο ο Πρέσβης κ. Patrick Maisonnave, όσο και ο Πρόεδρος της Entraide κ. Κωνσταντίνος Καραγκούνης, υπογράμμισαν τη σπουδαιότητα των ενεργειών ενίσχυσης των ευάλωτων κοινωνικά και οικονομικά ομάδων και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την υποστήριξη των δράσεων του Σωματείου από τις Γαλλικές και αρκετές Ελληνικές εταιρίες.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Scroll to Top