Ξεκίνημα συνεργασίας της Newrest με την Air Astana στο Ηράκλειο

Ο Ιούνιος ξεκίνησε με μια σημαντική νέα συνεργασία για τη Newrest Hellas και συγκεκριμένα για τη μονάδα της εταιρίας στο Ηράκλειο της Κρήτης. Πρόκειται για την αεροπορική εταιρία Air Astana από το Καζακστάν που ξεκίνησε στις 7 Ιουνίου το νέο δρομολόγιο από το Ηράκλειο της Κρήτης προς το Almaty, τη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, με ένα Airbus A321LR.

Το δρομολόγιο θα πραγματοποιείται 3 φορές την εβδομάδα έως τον Οκτώβριο, με 165 επιβάτες, στους οποίους θα προσφέρονται 3 services.

 

Ο Πρέσβης του Καζκστάν στην Ελλάδα, η A.E. κ. Yerlan Baudarbek-Kozhatayev παραβρέθηκε στην τελετή εγκαινιών της πτήσης στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου Ν.Καζαντζάκης και σχολίασε: «Η φετινή χρονιά είναι πολύ ιδιαίτερη για τη συνεργασία μεταξύ του Καζακστάν και της Ελλάδας καθώς γιορτάζουμε την 30ή επέτειο από τη σύναψη διπλωματικών σχέσεων μεταξύ των χωρών μας. Η αεροπορική διαδρομή θα δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για τον τομέα του τουρισμού και για την ανάπτυξη πολιτιστικών ανταλλαγών και συνεργασίας των 2 εθνών, καθώς και θα συμβάλει στη διεύρυνση των επιχειρηματικών επαφών».

Η Newrest καλωσορίζει την Air Astana στο Ηράκλειο της Κρήτης και της εύχεται ένα ευχάριστο και παραγωγικό καλοκαίρι!

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Scroll to Top