Ενδυναμωμένες φέτος οι υπηρεσίες της Newrest στις πτήσεις από Γαλλία προς ελληνικούς προορισμούς

Στη σημαντική παροχή υπηρεσιών σίτισης στην AEGEAN για πτήσεις από και προς ελληνικά αεροδρόμια, έρχεται από τις 26 Μαΐου φέτος να προστεθεί και η συνεργασία της AEGEAN με την NEWREST στη Γαλλία για την εξυπηρέτηση πτήσεων προς 5 νέους ελληνικούς προορισμούς, με απευθείας πτήση από το αεροδρόμιο Charles de Gaulle. Η εξέλιξη αυτή καταδεικνύει τη σημασία της Ελλάδας ως τουριστικός προορισμός για τη Γαλλία με τη σταδιακή επιστροφή στους προ Covid19 ρυθμούς ανάπτυξης και ενισχύει την συνεργασία μεταξύ AEGEAN και NEWREST.

Συγκεκριμένα, με την υποστήριξη της ελληνικής ομάδας, η μονάδα της Newrest στο Charles de Gaulle θα παρέχει φέτος ζεστό και κρύο γεύμα των Business και Economy Class αντίστοιχα, σε πτήσεις από το Παρίσι προς Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Κέρκυρα και Μύκονο. Πρόκειται για συνολικά 22 πτήσεις ανά εβδομάδα που θα εξυπηρετεί η Newrest την καλοκαιρινή περίοδο Μαΐου-Οκτωβρίου 2022.

Οι πτήσεις αυτές έρχονται να προστεθούν σε άλλες 6 πτήσεις που ήδη εξυπηρετεί η Newrest. Πρόκειται για πτήσεις από το Παρίσι προς τα αεροδρόμια της Αθήνας και της Καλαμάτας, καθώς και για δρομολόγια από τη Λυών, τη Νάντη, τη Μασσαλία, την Τουλούζη και τη Νίκαια προς Αθήνα, Ηράκλειο και Ρόδο.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Ενδυνάμωση της Συνεργασίας Της Newrest Με Την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Ενδυνάμωση της συνεργασίας της Newrest με την Coca-Cola Τρία Έψιλον με το άνοιγμα του εστιατορίου προσωπικού της στη Θεσσαλονίκη

Σε συνέχεια της ανάθεσης του εστιατορίου Προσωπικού της Coca-Cola Τρία Έψιλον στην Αθήνα τον περασμένο Μάιο, η Newrest διευρύνει τη συνεργασία της με την κορυφαία

Scroll to Top