Θεματική Καμπάνια Γαστρονομίας «neo-» στα εταιρικά εστιατόρια της Newrest

Σε συνέχεια των επιτυχημένων ετήσιων Θεματικών Προγραμμάτων Γαστρονομίας που η Newrest υλοποιεί στα εστιατόρια των πελατών της, ξεκίνησε φέτος το πρόγραμμα « neo – ».

Η καμπάνια εστιάζει στα αγνά υλικά της φύσης και στην υποχρέωση καθενός από εμάς για την οικοδόμηση ενός πιο θετικού και βιώσιμου κόσμου.  Με το neo –, η Newrest επιθυμεί να επικοινωνήσει μια νέα, πιο σωστή προσέγγιση στο θέμα των τροφίμων.

Κάθε μήνα θα παρουσιάζεται μία κατηγορία τροφίμων που είναι εξαιρετική ως προς τη διατροφική της αξία και ευνοεί τη γη ως προς την ελάχιστη χρήση των φυσικών πόρων και τη συντήρηση των φυτικών ποικιλιών, μέσα από την αύξηση της ζήτησης και κατά συνέπεια την καλλιέργειά τους.

Η καμπάνια ξεκίνησε την εβδομάδα 15/11 με ένα από τα πιο αγαπημένα και ευεργετικά προϊόντα, το μανιτάρι!

 

 

Το μενού περιελάμβανε τα εξής:

Ορεκτικά
Τάρτα Μελιτζάνας με γραβιέρα, απάκι Κρήτης & μανιτάρια porcini
Λαχανοντολμάδες κρύους με μανιτάρια & κατίκι Δομοκού

Σαλάτα
Σαλάτα φρέσκων λευκών μανιταριών αρωματισμένα με curry, αποξηραμένα φρούτα & σάλτσα σύκο

Κυρίως πιάτο
Κοτόπουλο Φρικασέ με μανιτάρια portobello & μελωμένες πατάτες φούρνου

Επιδόρπιο
Πανακότα με γιαούρτι, μέλι & μανιτάρια κανθαρέλους

Από τις θεματικές αυτές ημέρες δεν θα μπορούσε να λείπει η διακόσμηση με πρωταγωνιστή το μανιτάρι και την ιστορία του, δίνοντας ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα στα εστιατόρια της εταιρίας.

Η καμπάνια έχει ήδη αγαπηθεί πολύ από τους πελάτες της Newrest, αφού μετατρέπει το μεσημεριανό τους διάλειμμα σε μια πρωτότυπη γαστρονομική εμπειρία!

Το γαστρονομικό ταξίδι neo – συνεχίζεται το 2022 με πρωτότυπες συνταγές βασιζόμενες σε απίθανους συνδυασμούς αγνών υλικών της φύσης από τους Newrest chefs.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Scroll to Top