Συνεργασία της Newrest με το ΕΚΕΜΣ

Δυναμική συνεργασία ξεκίνησε η Newrest αυτό το Σεπτέμβριο με το Ειδικό Κέντρο Εφοδιασμού Μονάδων Στρατού / ΕΚΕΜΣ, όπου παρέχει τη νέα σειρά γευμάτων “take EAT easy by Newrest”, με την αποκλειστική διάθεση και προώθηση στις Ένοπλες Δυνάμεις της εταιρίας Αφοι Μαντούβαλοι Α.Ε.

Το Κέντρο Εφοδιασμού στεγάζεται σε κτήριο 1.500 τ.μ. στην περιοχή του Βύρωνα και εξυπηρετεί από το 1993 καταναλωτικό κοινό δικαιούχων του Στρατού Ξηράς που επιλέγουν σταθερά το πολυκατάστημα για τις αγορές τους.

Η σειρά “take EAT easy by Newrest” έχει αποσπάσει ήδη θετικές εντυπώσεις από τους πελάτες του ΕΚΕΜΣ που αναζητούν είδη διατροφής υψηλής ποιότητας για τους ίδιους και τις οικογένειές τους κι επομένως η γκάμα γευμάτων της Newrest που βασίζεται στη μεσογειακή διατροφή και είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, ταιριάζει απόλυτα με τις αναζητήσεις τους.

Σύντομα, τα 12 υπάρχοντα γεύματα της σειράς θα εμπλουτιστούν και με νέες γεύσεις, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να έχει ακόμα περισσότερες επιλογές για το οικογενειακό τραπέζι ή το γεύμα στο χώρο εργασίας.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Scroll to Top