Η United Airlines αναθέτει στη Newrest το σημαντικό συμβόλαιο τροφοδοσίας πτήσεων στο Χιούστον

Στο πλαίσιο διαγωνισμού, η United Airlines επανεξέτασε τη διαχείριση των εγκαταστάσεων τροφοδοσίας των πτήσεών της, στο Χιούστον. Η Newrest αναδείχθηκε ως ο βασικός συνεργάτης για την παροχή καινοτόμων λύσεων εστίασης και η μετάβαση θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Η Newrest κερδίζει τον κόμβο της United Airlines στο Χιούστον

Σημαντικές αλλαγές θα πραγματοποιηθούν στις υπηρεσίες τροφοδοσίας πτήσεων της United στο αεροδρόμιο George Bush Intercontinental στο Χιούστον, τους επόμενους μήνες. Μετά από διαγωνισμό που προκήρυξε η United και αφορούσε κόμβους και μεγάλα αεροδρόμια στις ΗΠΑ, η Newrest κέρδισε τη σύμβαση στο αεροδρόμιο του Τέξας. Έτσι, από τον Νοέμβριο του 2021, ο Όμιλος θα παρέχει υπηρεσίες τροφοδοσίας και logistics στη United Airlines στο Χιούστον.

Προτεραιότητα για τη United είναι η βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες της. Καθοριστικές για την ανάθεση του συμβολαίου στη Newrest ήταν η διεθνής τεχνογνωσία και εμπειρία της εταιρίας στους τομείς των logistics, της εστίασης και τροφοδοσίας καθώς και των digital λύσεων.

Η Newrest συνεργάζεται με την United Airlines από το 2008 παρέχοντας υπηρεσίες τροφοδοσίας πτήσεων σε περισσότερες από 10 χώρες και 20 πόλεις παγκοσμίως.

Ο ρόλος της Newrest στην αγορά τροφοδοσίας πτήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες

Το 2018, η Newrest ξεκίνησε να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών με στόχο να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις του τομέα αεροπορικής τροφοδοσίας.

Ο Όμιλος προσθέτει τώρα και 4η εγκατάσταση στο δίκτυό του στις ΗΠΑ! Πρόκειται για ένα σημαντικό ορόσημο για την εταιρία που φιλοδοξεί να προσφέρει καινοτόμες λύσεις και να ενισχύσει καθοριστικά τις διαδικασίες του κλάδου.

United και Newrest έχουν κοινό στόχο: την επίτευξη της μέγιστης ικανοποίησης των επιβατών κοντινών και μακρινών αποστάσεων της United. Επιπλέον, η Newrest στοχεύει στη μείωση των περιβαλλοντικού αποτυπώματος των δραστηριοτήτων τροφοδοσίας στο Χιούστον, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις της για την ΕΚΕ.

Η νέα της συνεργασία με τη United στο Χιούστον αποτελεί για τη Newrest δέσμευση για τη δημιουργία ενός κόμβου υπηρεσιών αεροπορικής τροφοδοσίας υψηλής ποιότητας, σε διεθνές επίπεδο.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Scroll to Top