Newrest Athens Unit was certified with the “SAFE by Newrest” label

Η κεντρική μονάδα παραγωγής της Newrest Ελλάδος στα Σπάτα υλοποίησε με επιτυχία τις απαιτούμενες προδιαγραφές και έλαβε την πιστοποίηση “SAFE by Newrest”.

Στο πλαίσιο της τρέχουσας πανδημίας, η Newrest όρισε και εφάρμοσε πολύ γρήγορα τις κατευθυντήριες γραμμές COVID-19 QHSE στις μονάδες του Ομίλου της διεθνώς, για την προστασία των εργαζομένων, των πελατών και των επισκεπτών της.

Επιπλέον, η Newrest δημιούργησε τη σφραγίδα “SAFE by Newrest”, μια πιστοποίηση υψηλών προδιαγραφών για θέματα Ποιότητας, Ασφάλειας και Υγιεινής, η οποία απονέμεται στις μονάδες της εταιρίας μετά από αυστηρούς εσωτερικούς ελέγχους από το Τμήμα Ποιότητας, Ασφάλειας και Υγιεινής του Ομίλου.

Η νέα πιστοποίηση αποτελεί μια επιπλέον εγγύηση για τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρία και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την αξιολόγηση και επανεξέταση των πρωτοκόλλων, διαδικασιών και προληπτικών μέτρων ασφάλειας και υγιεινής κατά την εργασία, για την επανεκκίνηση ή τη συνέχιση των δραστηριοτήτων της εταιρείας σε ασφαλείς υγειονομικές συνθήκες.

Έτσι, η πιστοποίηση “SAFE by Newrest” αποτελεί εγγύηση για τους εργαζόμενους, τους πελάτες και τους καταναλωτές της εταιρίας ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα ασφαλούς λειτουργίας, προκειμένου να επιτρέπεται η παραγωγή και η παράδοση ποιοτικών και ασφαλών τροφίμων.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Scroll to Top