Τα επιτυχημένα Start-ups συνεχίζονται και για τις Ασιατικές Αεροπορικές

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται η πορεία των Start-ups στον αεροπορικό τομέα για τη φετινή σεζόν, με τις Ασιατικές Αεροπορικές να αποτελούν ένα ακόμα φωτεινό παράδειγμα. Μετά την επιτυχημένη εκκίνηση των μεγάλων Αμερικάνικων Αεροπορικών και της Air Canada, ήρθε η σειρά των Korean & Asiana Airlines.

Συγκεκριμένα, η Korean Airlines ξεκίνησε πρώτη την πορεία της στις 12 Απριλίου, εκτελώντας το δρομολόγιο Αθήνα – Σεούλ με μία προγραμματισμένη πτήση την εβδομάδα και διάρκεια έως και τις 17 Μαΐου.

Η συνεργασία της με την Newrest Hellas για το μενού των γευμάτων αποτελεί ακόμη μια απόδειξη ψήφου εμπιστοσύνης προς την εταιρία, η οποία έφτιαξε πιάτα επηρεασμένα τόσο από τη δυτική όσο και την κορεάτικη κουζίνα. Τα δύο services, βραδινό και πρωινό, παρέχονται τόσο στους επιβάτες της Business, όσο και της Economy Class, επιδεικνύοντας έτσι την δέσμευσή της για υψηλής ποιότητας υπηρεσίες προς όλους.

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η Korean Airlines εκτελεί το συγκεκριμένο δρομολόγιο, επαναδιατηρώντας τη συνεργασία της με τη Newrest Hellas για την παροχή των γευμάτων προς τους επιβάτες της.

Επίσης, μια πολύ σημαντική συνεργασία αποτελεί και αυτή της Newrest με την Asiana Airlines. Μετά από το “πάγωμα” που επήλθε το 2020 λόγω της πανδημίας, η Asiana Airlines επανέρχεται δυναμικά με πτήσεις από την Αθήνα, οι οποίες ξεκίνησαν στις 18 Απριλίου. Το δρομολόγιο Αθήνα – Σεούλ θα εκτελείται μία φορά την εβδομάδα, ενώ αυτό θα διαρκέσει μέχρι και τις 30 Ιουνίου.

Τα γεύματα που προσφέρονται στους επιβάτες περιλαμβάνουν ποικιλία κορεάτικων και δυτικών επιλογών, χωρίς να παραλείπονται τα διάφορα σνακ που προσφέρονται κατά τη διάρκεια της πτήσης. H Newrest έχει επιμεληθεί όλα τα γεύματα, τόσο του επιβατικού κοινού, όσο και αυτά του πληρώματος, επιδιώκοντας να προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία εν πτήσει!

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Scroll to Top