Τιμητική Διάκριση απέσπασε η Newrest Hellas για τις άψογες υπηρεσίες της από την American Airlines

Τιμητική Διάκριση απέσπασε η Newrest Hellas για τις άψογες υπηρεσίες της από την American Airlines

Ιδιαίτερη τιμή αποτέλεσε για τη Newrest Hellas η διάκριση “Most Kudos” που έλαβε από την American Airlines, ξεχωρίζοντας ακόμη μια φορά για τις παρεχόμενες υπηρεσίες της. Είναι το 2ο βραβείο που της απονέμεται από την ίδια εταιρία μετά το 2018, που είχε διακριθεί ως “Caterer of the Year”, με τη μεταξύ τους συνεργασία να μετρά ήδη 7 χρόνια.

Με έναν αριθμό εποχιακών πτήσεων που έφτασαν τις 400 για το 2023 προς τη Νέα Υόρκη, τη Φιλαδέλφεια και το Σικάγο, η Newrest Hellas ετοίμασε συνολικά πάνω από 100.000 γεύματα για τις πτήσεις της American Airlines, καλύπτοντας τα μενού όλων των θέσεων Business, Premium Economy και Economy, για δυο services κατά την διάρκεια των πτήσεων.

H ξεχωριστή αυτή διάκριση αποτελεί για την εταιρία την επιβράβευση των προσπαθειών όλων των ομάδων που συνεργάζονται καθημερινά με προσήλωση, οργάνωση και συνέπεια, έχοντας ως επίκεντρο την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Στη Newrest Hellas οι εργαζόμενοι είναι το σημαντικότερο κεφάλαιο, καθώς χάρη σε αυτούς, η εταιρία καταφέρνει να ξεχωρίζει και να βραβεύεται από τους πελάτες της.

 

 

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Scroll to Top