Φαντασία και γαστρονομία στα καλύτερά τους στο νέο θεματικό πρόγραμμα “KOLOR” της Newrest!

νέο θεματικό πρόγραμμα KOLOR της Newrest 2

Σε συνέχεια του επιτυχημένου προγράμματος θεματικής γαστρονομίας CITIZ, που ταξίδεψε τους πελάτες της Newrest στο street food διαφόρων πόλεων του κόσμου, η εταιρία προωθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο το θεματικό πρόγραμμα “KOLOR” !

Κάθε χρόνο, η Newrest προσφέρει στους επισκέπτες των εστιατορίων της ένα θεματικό πρόγραμμα με ιδιαίτερες γεύσεις από όλο τον κόσμο. Στόχος του προγράμματος είναι να απολαμβάνουν πρωτότυπα πιάτα που τους ξαφνιάζουν ευχάριστα κάθε μήνα!

Σε αυτό το πλαίσιο, η Newrest θα δώσει φέτος πλούσια χρώματα στη ζωή των εστιατορίων της οργανώνοντας μοναδικές εμπειρίες γεύσης και αισθητικής απόλαυσης για τους πελάτες, με θέμα τις αποχρώσεις των γευμάτων και των υλικών τους.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με τις αποχρώσεις του καφέ τον Οκτώβριο γιορτάζοντας την άφιξη του φθινοπώρου για να ακολουθήσει το μαύρο του το Halloween το Νοέμβριο. Το κόκκινο και το λευκό θα είναι τα χρώματα του Δεκεμβρίου και του Ιανουαρίου σηματοδοτώντας τα αγαπημένα σε όλους Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά!

Οι Newrest chefs, για άλλη μια χρονιά, θα δημιουργήσουν όμορφες, πρωτότυπες και γευστικές συνταγές για να δημιουργήσουν μια παλέτα ουράνιου τόξου στα εταιρικά εστιατόρια της Newrest.

October Afisa A4-01

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Scroll to Top