Επανεκκίνηση τροφοδοσίας της Air China από τη Newrest Hellas

Με πολύ μεγάλη χαρά η ομάδα της Newrest Αθήνας υποδέχθηκε την επανέναρξης της συνεργασίας με την Air China στη μετά- covid εποχή! Οι δύο εταιρίες συνεργάζονταν για 6 χρόνια πριν το 2020 που ξεκίνησε η πανδημία, οπότε η αεροπορική εταιρία άλλαξε τις διαδικασίες τροφοδοσίας της.

Φέτος τον Ιούλιο, η Air China ανέθεσε και πάλι την τροφοδοσία των πτήσεών της στη Newrest που της παρέχει ποικίλο διεθνές μενού, καθώς και κάποια ιδιαίτερα πιάτα με κινεζικό χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα, τροφοδοτεί 4 πτήσεις την εβδομάδα που κάνουν το δρομολόγιο Αθήνα – Πεκίνο, παρέχοντας 2 services στη Business και την Οικονομική θέση και γεύματα στα πληρώματα.

Η Air China (CA) είναι μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, καθώς και ο επίσημος αερομεταφορέας σημαίας της χώρας. Ως μέλος της Star Alliance, η Air China πραγματοποιεί απευθείας πτήσεις σε περίπου 185 προορισμούς σε όλη την Κίνα και την υπόλοιπη Ασία, καθώς και στη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη, την Ωκεανία, τη Βόρεια Αμερική και τη Νότια Αμερική.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Scroll to Top