Συνεργασία της Newrest με την Coca-Cola Τρία Έψιλον στον κλάδο της εταιρικής σίτισης

COCA-COLA 3E

Δυναμικά μπήκε το φετινό καλοκαίρι για τη Newrest Ελλάδος που ενδυνάμωσε το portfolio των πελατών της με μια σημαντική συνεργασία με την Coca-Cola Τρία Έψιλον.

Συγκεκριμένα, η εταιρία ξεκίνησε το φετινό Απρίλιο, κατόπιν διαγωνισμού, συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα για το εταιρικό εστιατόριο της μονάδας εμφιάλωσης Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, στο Αίγιο, ενώ το Μάιο η Newrest ανέλαβε και τη λειτουργία του εστιατορίου Προσωπικού των γραφείων της εταιρίας στην Αθήνα, στο 15ο χιλιόμετρο Αθηνών-Λαμίας. Παράλληλα, αναμένεται το φθινόπωρο η διεύρυνση της συνεργασίας των 2 εταιριών με την ανάληψη ευθύνης λειτουργίας και του εστιατορίου Προσωπικού των γραφείων της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη.

Εστιασμένη στην ανάπτυξη, η Coca-Cola Τρία Έψιλον, είναι μια εταιρεία καταναλωτικών αγαθών, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC και στρατηγικός συνεργάτης της The Coca-Cola Company, με 54 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά.

Η ομάδα της Newrest Ελλάδος είναι περήφανη που συνεργάζεται με μία από τις κορυφαίες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας και προσβλέπει σε μια μακροπρόθεσμη συνεργασία με γνώμονα την ποιότητα και ασφάλεια τον προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Scroll to Top