Εκκίνηση της Air Canada για το καλοκαίρι 2023

Εκκίνηση των πτήσεων της Air Canada πραγματοποιήθηκε στο τέλος του Μαρτίου από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος για τους δύο πιο δημοφιλείς προορισμούς της χώρας. Συγκεκριμένα, η πτήση Αθήνα – Μόντρεαλ ξεκίνησε στις 28 του Μαρτίου με 2 πτήσεις ανά εβδομάδα, οι οποίες θα αυξηθούν σε ημερήσιες το Μάιο. Αντίστοιχα, ξεκίνησε και το δρομολόγιο Αθήνα – Τορόντο με 3 πτήσεις ανά εβδομάδα που θα γίνουν ημερήσιες τον ερχόμενο μήνα.

 

 

Ενδεικτικό της αύξησης της κίνησης που αναμένεται τη φετινή τουριστική περίοδο, είναι πως το πρόγραμμα των πτήσεων της Air Canada από τη χώρα μας έχει επεκταθεί έως και τις 27 Νοεμβρίου, ενώ τις προηγούμενες χρονιές το δρομολόγιο σταματούσε στο τέλος του Οκτώβρη.

Μάλιστα, από το Μάιο το μενού της Business Class που επιμελείται η Newrest θα εμπλουτιστεί με παραδοσιακές ελληνικές συνταγές, μετατρέποντας το ταξίδι της επιστροφής σε μια όμορφη ελληνική γαστρονομική εμπειρία!

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Ενδυνάμωση της Συνεργασίας Της Newrest Με Την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Ενδυνάμωση της συνεργασίας της Newrest με την Coca-Cola Τρία Έψιλον με το άνοιγμα του εστιατορίου προσωπικού της στη Θεσσαλονίκη

Σε συνέχεια της ανάθεσης του εστιατορίου Προσωπικού της Coca-Cola Τρία Έψιλον στην Αθήνα τον περασμένο Μάιο, η Newrest διευρύνει τη συνεργασία της με την κορυφαία

Scroll to Top