Aegean, Λευτέρης Λαζάρου και Newrest επιμελήθηκαν τα μενού εν πτήσει κατά την επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου σε Ελλάδα και Κύπρο

Η επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου από τις 4 έως τις 6 Δεκεμβρίου έδωσε την ευκαιρία στην Aegean Airlines και τον καταξιωμένο Chef Λευτέρη Λαζάρου σε συνεργασία με τη Newrest, να προσφέρουν στον Προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας γεύματα υψηλής ποιότητας κατά τις πτήσεις Λάρνακα – Αθήνα, Αθήνα-Μυτιλήνη, Μυτιλήνη – Αθήνα και Αθήνα – Ρώμη.

Η υλοποίηση του αποστολικού ταξιδιού πραγματοποιήθηκε με ένα από τα νέα υπερσύγχρονα αεροσκάφη της AEGEAN τύπου Airbus A321neo.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στα μενού είχαν τα προϊόντα της ελληνικής γης, μέσα από επίλεκτους συνδυασμούς τοπικών παραδοσιακών προιόντων με αντίστοιχα της γείτονος χώρας Ιταλίας.

Τα γλυκά των πτήσεων είχαν την υπογραφή του Στέλιου Παρλιάρου.

Η προετοιμασία των μενού που σερβιρίστηκαν στο αποστολικό ταξίδι στη χώρα μας, σε συνεργασία με το Chef Λευτέρη Λαζάρου και την ομάδα του από το Βαρούλκο και βέβαια την Aegean Airlines, ήταν μεγάλη τιμή και χαρά για τη Newrest Ελλάδος!

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Scroll to Top