Aegean Airlines – Newrest, Νέο Λογότυπο, Νέο Χρώμα, Νέα Εποχή – Η νέα Aegean Airlines!

Σε συνέχεια του εορτασμού της επετείου των 20 ετών της, η Aegean Airlines παρουσίασε στις 12 Φεβρουαρίου το νέο της λογότυπο, με τα νέα χρώματα καθώς και το νέο αεροσκάφος Neo 320, σε μια λαμπρή εκδήλωση 600 ατόμων στην Τεχνική Βάση τους στο Αεροδρομίου στην Αθήνα.

Η Newrest είχε τη χαρά να παρέχει τις υπηρεσίες της για το πρώτο αεροσκάφος του νέου στόλου που πραγματοποίησε το δρομολόγιο Αθήνα-Μόναχο την Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου. Συνολικά, η αεροπορική εταιρία πρόκειται να παραλάβει 46 νέα αεροσκάφη της οικογένειας Α320neo και Α321neo έως το 2025. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ιδιωτική επένδυση στην Ελλάδα, συνολικής αξίας 6 δισ. δολαρίων.

Η εταιρεία, έως τον Ιούλιο του 2020, θα παραλάβει συνολικά 6 αεροσκάφη του νέου τύπου, ήδη έχει παραλάβει τρία, για να συμπληρώσουν ένα στόλο 65 αεροσκαφών, προσθέτοντας 1,5 εκατ. θέσεις (19 εκατ. θέσεις συνολικά στο έτος) και υποστηρίζοντας την ανάπτυξη του δικτύου της σε συνολικά 155 προορισμούς και 44 χώρες για το 2020. Τα τρία νέα αεροσκάφη θα ξεκινήσουν τις πτήσεις τους εντός του Φεβρουαρίου.

Πάντως, η πρώτη αυτή πτήση της 14ης Φεβρουαρίου εκτελέστηκε με πλήρη επιτυχία και συνέπεια και σε ατμόσφαιρα ενθουσιασμού από το προσωπικό και των δύο εταιριών για τη νέα εποχή της μεγαλύτερης ελληνικής αεροπορικής εταιρίας!

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Scroll to Top