Εταιρική Εστίαση - Contract Catering

Πολλές μεγάλες εταιρείες του ιδιωτικού τομέα έχουν αναθέσει στη Newrest Ελλάς την καθημερινή σίτιση των εργαζομένων τους. Πρόκειται για εταιρείες που πιστεύουν ότι είναι σημαντικό να παρέχουν στους εργαζόμενους την ευκαιρία να απολαμβάνουν ένα γεύμα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας σε ένα περιβάλλον ευχάριστο και πολιτισμένο.

Η Newrest Ελλάς προσφέρει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών και διαθέτει την ευελιξία να διαμορφώσει ένα πακέτο υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε εταιρείας. Από το σχεδιασμό και τη δημιουργία του χώρου του εταιρικού κυλικείου ή εστιατορίου, έως την καθημερινή λειτουργία του χώρου αυτού και την εξυπηρέτηση του προσωπικού, η Newrest Ελλάς διαθέτει όλα τις λύσεις που χρειάζεστε.

Η Newrest Ελλάς κάνει ό,τι χρειάζεται ώστε οι εργαζόμενοι να απολαμβάνουν μια ισορροπημένη διατροφή που περιλαμβάνει γεύματα νόστιμα και φρέσκα, τα οποία έχουν παρασκευαστεί με απόλυτο σεβασμό στους κανονισμούς υγιεινής. Τα συστήματα της εταιρείας για τη διαχείριση της ποιότητας, την ασφάλεια των τροφίμων, την υγεία και ασφάλεια στην εργασία και την περιβαλλοντική διαχείριση είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με διεθνή πρότυπα και αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία.

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται είναι υψηλής ποιότητας, κυρίως από Έλληνες παραγωγούς με στόχο να ενισχυθεί η τοπική παραγωγή. Έτσι, η γκάμα εμπλουτίζεται με τοπικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και προϊόντα Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ).

Με τα ποικίλα θεματικά μενού θεματικά μενού από διεθνείς κουζίνες όλου του κόσμου που προτείνουν οι chefs της Newrest, το γεύμα του προσωπικού μετατρέπεται συχνά σε μια συναρπαστική γαστρονομική εμπειρία. Το αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι τα γεύματα που προσφέρονται στα εταιρικά εστιατόρια της Newrest Ελλάς να χαρακτηρίζονται από ποικιλία, νοστιμιά και φρεσκάδα.

Η εταιρία, παραμένοντας πιστή στο στόχο για διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και ικανοποίηση των ατομικών αναγκών κάθε πελάτη, επενδύει συνεχώς σε καινοτόμες ιδέες και τεχνογνωσία και παρέχει λύσεις όπως είναι η εφαρμογή του Newrest Application που δίνει στους υπαλλήλους της εταιρείας τη δυνατότητα να δουν το μενού και να παραγγείλουν το γεύμα τους online.

H Newrest Ελλάς είναι ο ιδανικός συνεργάτης για τις εταιρίες που θέλουν να αναβαθμίσουν τις συνθήκες εργασίας του προσωπικού τους μέσα από την παροχή καθημερινών υπηρεσιών σίτισης υψηλής ποιότητας.

Διαθέσιμα Brands

    Scroll to Top