Γευστικές Εκπλήξεις στο Νέο Lounge της Aegean στη Λάρνακα

Το άνοιγμα του νέου Business Lounge της Aegean στη Λάρνακα της Κύπρου σηματοδοτήθηκε από μια διήμερη γιορτινή εκδήλωση. Οι διακεκριμένοι Chefs, με τους οποίους συνεργάζεται η αεροπορική εταιρεία, ανέλαβαν να παρουσιάσουν μοναδικά πιάτα, ενθουσιάζοντας τους παρευρισκόμενους.

Οι καταξιωμένοι Chefs Λευτέρης Λαζάρου, Χριστόφορος Πέσκιας, Αλέξανδρος Τσιοτίνης, μαζί με τον Pastry Chef Στέλιο Παρλιάρο και τον Master of Wine Κωνσταντίνο Λαζαράκη, υποδέχτηκαν τους επιβάτες της Διακεκριμένης θέσης μαζί με άλλους επίτιμους καλεσμένους, στον ανανεωμένο χώρο του Lounge. Οι γευστικές τους προτάσεις ανέδειξαν την ελληνική γαστρονομία μέσα από ένα εκλεκτό μενού.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν κυπριακά και κρητικά εδέσματα, τα οποία αναδύουν τα αρώματα και τις γεύσεις των δύο περιοχών. Το μενού περιλάμβανε πιάτα όπως κυπριακά κουπέπια, αφέλια και βαρωσιώτικη σαλάτα, ενώ οι γλυκές δημιουργίες είχαν βάση τις ελληνικές γεύσεις με το μέλι, το ταχίνι και το ανθότυρο να πρωταγωνιστούν.

Η εμπειρία ολοκληρώθηκε με την επιλογή εξαιρετικών κρασιών από κυπριακές και κρητικές ποικιλίες, που συνόδευσαν αρμονικά τα πιάτα, παντρεύοντας τις αυθεντικές γεύσεις της Κύπρο και της Ελλάδας.

Η ομάδα της Newrest στη Λάρνακα, με την καθοδήγηση του Chef Παύλο Σιμοτόπουλου, είχε τη χαρά να επιμεληθεί την οργάνωση του μπουφέ, καθώς και την παραγωγή πολλών από τα αλμυρά εδέσματα που προσφέρθηκαν στην εκδήλωση, σε συνεργασία με τους διακεκριμένους Chefs. Η άρτια διοργάνωση και οι εξαιρετικές γευστικές προτάσεις δημιούργησαν μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία για όλους τους παρευρισκόμενους.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Scroll to Top