Νέα Συνεργασίας μεταξύ της Newrest Hellas και της Openbet για το κομμάτι της Εταιρικής Σίτισης

Με ιδιαίτερη χαρά, η Newrest Hellas ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Openbet, ηγέτιδα δύναμη στον τομέα των ολοκληρωμένων συστημάτων αθλητικού στοιχήματος και online υπηρεσιών.

Από τις 17 Ιουλίου, η Newrest Hellas έχει αναλάβει τη διαχείριση του κυλικείου της Openbet, με στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σίτισης στους εργαζομένους της. Στο κυλικείο, οι εργαζόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν φρεσκοαλεσμένους καφέδες, αρωματικά τσάγια αλλά και δροσιστικά smoothies, συνοδεία γλυκών αλλά και αλμυρών σνακ. Η ποικιλία των σνακ περιλαμβάνει αφράτες σφολιάτες, λαχταριστά σάντουιτς, νόστιμα κέικ, ζουμερά muffins και πολλά άλλα προϊόντα, ιδανικά για να προσφέρουν την απαραίτητη ενέργεια και απόλαυση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Νέα Συνεργασίας μεταξύ της Newrest Hellas και της Openbet 2

Επιπλέον, η Newrest Hellas εμπλουτίζει την εμπειρία των εργαζομένων με μια εκτενή ποικιλία έτοιμων γευμάτων, που περιλαμβάνουν παραδοσιακά πιάτα της ελληνικής κουζίνας, καθώς και vegan και vegetarian επιλογές, διασφαλίζοντας με αυτό το τρόπο, ότι καλύπτονται όλες οι διατροφικές ανάγκες και προτιμήσεις.

Λόγω της 24ωρης λειτουργίας της Openbet, η εταιρία έχει εξασφαλίσει την αδιάλειπτη διαθεσιμότητα γευμάτων και ροφημάτων, εγκαθιστώντας αυτόματους πωλητές που θα παρέχουν τα απαραίτητα προϊόντα όλο το εικοσιτετράωρο. Αυτή η νέα δυνατότητα εξασφαλίζει ότι οι εργαζόμενοι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε θρεπτικές επιλογές οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, στόχος είναι η αναβάθμιση της καθημερινότητας των εργαζομένων της Openbet, προσφέροντάς τους γευστικές και θρεπτικές λύσεις σίτισης. Η ομάδα της Newrest Hellas είναι ενθουσιασμένη που συνεργάζεται με μια τόσο πρωτοπόρα και δυναμική εταιρία και είναι έτοιμη να συμβάλει από τη δική της πλευρά στην ευημερία του ανθρώπινου δυναμικού της Openbet.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Scroll to Top