Γαστρονομική εξερεύνηση στο ανανεωμένο Business Lounge της Aegean στην Κύπρο με την υπογραφή της Newrest

Η AEGEAN Airlines ανοίγει εκ νέου τις πόρτες της για τους premium πελάτες της με το αναβαθμισμένο Business Lounge στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας, συνεχίζοντας να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και να δημιουργεί μια εξαιρετική ταξιδιωτική εμπειρία. Ο νέος χώρος, με τον μοναδικό σχεδιασμό που εμπνέεται από τη μεσογειακή αρχιτεκτονική, φέρει άφθονο φυσικό φως και προσφέρει μια ατμόσφαιρα που ικανοποιεί κάθε επιθυμία των ταξιδιωτών.

Στον ανανεωμένο αυτό χώρο, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν εκλεκτές γεύσεις από διάφορα πιάτα που τιμούν την κυπριακή κουζίνα και τις παραδοσιακές της σπεσιαλιτέ, αναδεικνύοντας τη μοναδική γαστρονομία του νησιού. Μερικές από τις γευστικές προτάσεις που μπορεί κανείς να βρει, είναι σεφταλιές, ταχινόπιτα, πίτα με ελιές, κυπριακά τυριά και αλλαντικά, καθώς και μια εκλεκτή επιλογή από επιδόρπια. Η επιμέλεια του μενού ανήκει στην Newrest Hellas, με την υπογραφή του Executive Chef Παύλου Σιμοτόπουλου.

Καθώς η AEGEAN γιορτάζει τα 25 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας, συνεχίζει να εστιάζει στην Κύπρο, ενισχύοντας τη συνδεσιμότητα του νησιού και προσφέροντας μια συνεχώς αναβαθμισμένη και σύγχρονη ταξιδιωτική εμπειρία με απαράμιλλη φιλοξενία, άνεση και ποιότητα.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Scroll to Top