Η Norse Atlantic Airways συνδέει την Αθήνα με τη Νέα Υόρκη: Νέες Οικονομικές Πτήσεις για το Καλοκαίρι του 2024

Η Norse Atlantic Airways είναι μια γνωστή αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους με έδρα το Όσλο της Νορβηγίας. Η αεροπορική εταιρεία χρησιμοποιεί κυρίως το Boeing 787 Dreamliner για τις πτήσεις της. Ένα από τα νέα εποχιακά της δρομολόγια, είναι και αυτό που συνδέει την Αθήνα με τη Νέα Υόρκη (JFK), εκτελώντας έως πέντε εβδομαδιαίες πτήσεις κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, και πιο συγκεκριμένα από τις 30 Μαΐου 2024 έως τις 26 Οκτωβρίου.

Η πρόσφατη ανακοίνωση αυτής της νέας διαδρομής, υπογραμμίζει τη στρατηγική τοποθέτηση της αεροπορικής εταιρείας για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση μεταξύ των Αμερικανών ταξιδιωτών που αναζητούν μια άμεση, οικονομική επιλογή ταξιδιού προς την Ελλάδα. Η επιτυχία αυτής της νέας διαδρομής φαίνεται υποσχόμενη, δεδομένης της φήμης που ήδη κατέχει η Norse Atlantic Airways, για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου που αποσκοπούν να προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία στους ταξιδιώτες.

Η Norse Atlantic Airways συνεργάστηκε με την Newrest Hellas για τη δημιουργία του μενού που σερβίρεται στους επιβάτες. Η Newrest Hellas επιμελήθηκε τα γεύματα τόσο για την Premium όσο και για την Οικονομική θέση, προσφέροντας την επιλογή μεταξύ ενός ζεστού δείπνου ή ζεστού πρωινού (ανάλογα με την ώρα αναχώρησης) τα οποία διατίθενται ως first service, ακολουθούμενη από ένα κρύο σνακ για την Premium θέση και ένα ζεστό σνακ για την Οικονομική θέση ως second service. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ενώ οι επιβάτες της Οικονομικής θέσης μπορούν να προπαραγγείλουν γεύματα για την πτήση τους, οι επιβάτες της Premium θέσης λαμβάνουν και τα δυο services.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Scroll to Top