Ανανέωση της σειράς FRESH SALADS με 6 νέες καλοκαιρινές σαλάτες

Μεγάλη επιτυχία έχουν σημειώσει οι 6 νέες σαλάτες που προστέθηκαν στη συλλογή της Newrest με την έλευση της καλοκαιρινής περιόδου:

– Σαλάτα με φασολάκια, ντοματίνια & μαριναρισμένο γαύρο
– Σαλάτα ρόκα με ψητά λαχανικά, κατίκι & ιπποφαές
– Σαλάτα με σπανάκι, φασολιά, αυγό & πλιγούρι
– Σαλάτα μαρούλι με μοσχάρι, μπρόκολο & αποξηραμένο βερίκοκο
– Σαλάτα με χυλοπίτες, πιπεριές Φλωρίνης, γαλοπούλα & κατίκι
– Σαλάτα με κόκκινο λάχανο, φιλέτο μπακαλιάρου & ντοματίνια

 

 

Η ομάδα των Newrest chefs έβαλαν όλη τους την έμπνευση για να δημιουργήσουν υγιεινές προτάσεις, πλούσιες σε φρέσκα υλικά, με πρωτότυπους γευστικούς συνδυασμούς, μεταξύ των οποίων αρκετά superfoods.

Όπως και σε όλη τη FRESH SALADS σειρά, οι σαλάτες είναι διαθέσιμες σε ανακυκλώσιμα, οικολογικά πακέτα με ξεχωριστό δημιουργικό η καθεμιά, όπου περιλαμβάνονται όλες τις διατροφικές πληροφορίες του κάθε κωδικού. Έτσι, οι πελάτες μπορούν να κάνουν υπεύθυνες διατροφικές επιλογές ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Η Newrest δεν παύει να ανανεώνει διαρκώς τη γκάμα όλων των κατηγοριών της, ώστε να προσφέρει όλη τη χρονιά ενδιαφέρουσες γευστικές και υγιεινές προτάσεις.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Ενδυνάμωση της Συνεργασίας Της Newrest Με Την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Ενδυνάμωση της συνεργασίας της Newrest με την Coca-Cola Τρία Έψιλον με το άνοιγμα του εστιατορίου προσωπικού της στη Θεσσαλονίκη

Σε συνέχεια της ανάθεσης του εστιατορίου Προσωπικού της Coca-Cola Τρία Έψιλον στην Αθήνα τον περασμένο Μάιο, η Newrest διευρύνει τη συνεργασία της με την κορυφαία

Scroll to Top