Το προσωπικό της Newrest Αθήνας στις επάλξεις και στις δύσκολες συνθήκες της χιονοθύελλας «Ελπίδα»

Το προσωπικό της Newrest Αθήνας ανταπεξήλθε με επιτυχία στις ανάγκες σίτισης που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της πρωτοφανούς κακοκαιρίας στις 24, 25 και 26 Ιανουαρίου.  Ο χιονιάς εγκλώβισε χιλιάδες επιβάτες και προσωπικό αεροδρομίου στους χώρους του Ελ.Βενιζέλος αναγκάζοντάς τους να παραμείνουν και να διανυκτερεύσουν μέσα στο αεροδρόμιο και τις παρακείμενες εταιρίες που το εξυπηρετούν.

 

Το προσωπικό της Newrest, με αίσθημα ευθύνης, παρέμεινε κατά τη διάρκεια της κρίσης αυτής στην κεντρική μονάδα παραγωγής της στα Σπάτα και εργάστηκε εντατικά ώστε να επιτευχθεί η σίτιση των χιλιάδων εγκλωβισμένων επιβατών και προσωπικού του αεροδρομίου ώσπου να εξομαλυνθεί η κατάσταση. Επιπλέον, συνεχίστηκε απρόσκοπτα και η σίτιση όλων των μονάδων υγείας με τις οποίες συνεργάζεται η εταιρία.

Η αντιμετώπιση της πρωτοφανούς αυτής καιρικής κρίσης, έκανε τη Newrest, για μια ακόμα φορά, περήφανη για τους ανθρώπους της, οι οποίοι απέδειξαν ότι μπορούν να εργάζονται και υπό τις πιο δύσκολες συνθήκες !

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Γιορτή Ημέρας Ασφάλειας της Delta Airlines 2024

Γιορτή Ημέρας Ασφάλειας της Delta Airlines 2024

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου, η Delta Airlines διοργάνωσε την Ημέρα Ασφάλειας, μια εκδήλωση που συγκέντρωσε στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών κορυφαίους συνεργάτες όπως η Newrest Hellas.

Scroll to Top