Τα επαγγελματικά οχήματα της Newrest στην εκπομπή «Traction»

Η Newrest συμμετείχε στα γυρίσματα ενός ιδιαίτερου επεισοδίου της γνωστής τηλεοπτικής εκπομπής “Traction” που προβάλλεται στο Star Channel και έχει ως αντικείμενο θέματα που αφορούν στα οχήματα και στην τεχνολογία. Το επεισόδιο, που θα προβληθεί τον ερχόμενο Φεβρουάριο, έχει αφιέρωμα στα επαγγελματικά οχήματα του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος». Γυρίστηκε στο χώρο του αεροδρομίου, όπου τα οχήματα αυτά είναι οι αφανείς ήρωες που στηρίζουν καθημερινά την εύρυθμη λειτουργία του.

Η Newrest παρουσίασε τα ψυχόμενα ανυψωτικά φορτηγά της, με τα οποία τροφοδοτεί καθημερινά τα αεροπλάνα των πελατών της που απογειώνονται προς εγχώριους και διεθνείς προορισμούς. Οι παρουσιαστές της εκπομπής, Κώστας και Μάνος Στεφανής, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την κα Μ.Χαχάμη (Operations Manager) και τον κο Μ.Φραγκουδάκη (Προϊστάμενο Χειριστών Ανυψωτικών Μηχανημάτων), για τις διαδικασίες φόρτωσης και εκφόρτωσης των αεροσκαφών από τα οχήματα της Newrest που με ασφάλεια, συνέπεια και άψογο συντονισμό με τις πτήσεις προς αναχώρηση, φροντίζουν να τροφοδοτούν τα αεροπλάνα με τα απαραίτητα γεύματα και ποτά.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Γιορτή Ημέρας Ασφάλειας της Delta Airlines 2024

Γιορτή Ημέρας Ασφάλειας της Delta Airlines 2024

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου, η Delta Airlines διοργάνωσε την Ημέρα Ασφάλειας, μια εκδήλωση που συγκέντρωσε στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών κορυφαίους συνεργάτες όπως η Newrest Hellas.

Scroll to Top