Σημαντική βράβευση εργαζομένων της Newrest Αθήνας τη Διεθνή Ημέρα Αεροπορικής Ασφαλείας

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Αεροπορικής Ασφαλείας 2019 στις 7 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο Sofitel Athens, την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, η βράβευση υπαλλήλων που εργάζονται στο χώρο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και που επέδειξαν ιδιαίτερο ζήλο για τη διατήρηση της ομαλής διεξαγωγής των διαδικασιών ασφαλείας του αεροδρομίου.

Μεταξύ των βραβευθέντων ήταν και δύο εργαζόμενοι του τμήματος Operations της Newrest στην Αθήνα, ο Γιώργος Δημόπουλος και ο Χρήστος Βανικιώτης. Τη βράβευση συντόνισε ο κος Δημήτρης Καραμπέλιας, Διευθυντής του Τομέα Αεροπορικής Ασφάλειας του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Εκτός από τους δύο βραβευθέντες της εταιρίας, στην εκδήλωση παρέστησαν και εκπρόσωποι της διοίκησης της Newrest. H κα Ρούλα Σκαροπούλου, Διευθύντρια της Μονάδας Αθηνών και η κα. Χαχάμη, Διευθύντρια Λειτουργίας, παραβρεθήκαν στη βράβευση για να τιμήσουν τους συναδέλφους τους στη σημαντική αυτή επαγγελματική τους διάκριση, αλλά και για να εκπροσωπήσουν τη Newrest που έχει ως προτεραιότητά της την απαρέγκλιτη τήρηση των διαδικασιών ασφαλείας, ακόμα και υπό δύσκολες και απρόβλεπτες συνθήκες.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Scroll to Top