Εκδήλωση Newrest & Interamerican

Η Newrest εγκαινίασε το Σεπτέμβριο το ξεκίνημα της συνεργασία με τον Όμιλο Interamerican, με μια ζεστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό κτήριο του Ομίλου, μεταξύ των στελεχών των δύο εταιριών.

Πρωταγωνιστές, τα πλούσια εδέσματα που απόλαυσαν οι παρευρισκόμενοι, τα οποία δημιούργησε ο chef της Newrest, Ανδρέας Σταγάκης, με την ομάδα του.

Ο Σταύρος Αλεξόπουλος, Contract Catering Manager της Newrest, είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του: «Η εμπιστοσύνη του Ομίλου Interamerican στην εταιρία μας μέσα από την ανάθεση υπηρεσιών σίτισης του προσωπικού της, μας τιμά ιδιαιτέρως. Είμαστε σίγουροι πως θα αποδειχθούμε αντάξιοι αυτής της εμπιστοσύνης και πως ο φετινός Σεπτέμβριος θα σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας επιτυχημένης και μακροχρόνιας συνεργασίας».

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Ενδυνάμωση της Συνεργασίας Της Newrest Με Την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Ενδυνάμωση της συνεργασίας της Newrest με την Coca-Cola Τρία Έψιλον με το άνοιγμα του εστιατορίου προσωπικού της στη Θεσσαλονίκη

Σε συνέχεια της ανάθεσης του εστιατορίου Προσωπικού της Coca-Cola Τρία Έψιλον στην Αθήνα τον περασμένο Μάιο, η Newrest διευρύνει τη συνεργασία της με την κορυφαία

Scroll to Top