Σίτιση για Εκπαιδευτικά Ιδρύματα

Μια υγιεινή, ισορροπημένη και ποικίλη διατροφή βοηθάει τους μαθητές και τους σπουδαστές να έχουν καλύτερες επιδόσεις στα μαθήματά τους. Γι’ αυτό και η Newrest Ελλάς αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη υπευθυνότητα τις υπηρεσίες σίτισης που παρέχει σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία όλων των βαθμίδων (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια, πανεπιστήμια και κολλέγια).

Ο σχεδιασμός των γευμάτων δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ισορροπημένη διατροφή και στην εκπαίδευση των παιδιών όσον αφορά στην ποικιλία των γεύσεων και την πρόσβαση σε υγιεινές επιλογές. Οι πρώτες ύλες είναι πάντα υψηλής ποιότητας και προέρχονται κυρίως από Έλληνες παραγωγούς.

Η παρασκευή των γευμάτων γίνεται με απόλυτο σεβασμό στους κανονισμούς υγιεινής και σύμφωνα με τα διεθνώς πιστοποιημένα συστήματα της Newrest Ελλάς για τη διαχείριση της ποιότητας, την ασφάλεια των τροφίμων, την υγεία και ασφάλεια στην εργασία και την περιβαλλοντική διαχείριση.

Η Newrest Ελλάς προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών και διαθέτει τη δυνατότητα να συγκεντρώσει σε ένα πακέτο τις υπηρεσίες που ταιριάζουν στις ανάγκες κάθε εκπαιδευτικού ιδρύματος, σεβόμενη τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας για τους Κανόνες Λειτουργίας Σχολικών Κυλικείων. Από το σχεδιασμό και τη δημιουργία του κυλικείου ή της τραπεζαρίας μέχρι την πλήρη λειτουργία και εξυπηρέτηση των νεαρών πελατών, η ομάδα της Newrest Ελλάς είναι έτοιμη να προσφέρει τις λύσεις που χρειάζεται κάθε εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Σε όλο τον κόσμο, περισσότερα από 230 εκπαιδευτικά ιδρύματα εμπιστεύονται τη Newrest για τη σίτιση των μαθητών και σπουδαστών τους. Χάρη σε αυτή την εμπειρία, η Newrest Ελλάς μπορεί να προσφέρει στους μαθητές και σπουδαστές αυτό που τους αξίζει.

    Scroll to Top